Γιατί ο πατέρας της Λόχαν θέλει να την πάρει από το κέντρο αποτοξίνωσης;

Ο Μάικλ Λόχαν αποκάλεσε ‘‘αστείο’’ το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει η κόρη του.

‘Έδωσε ολόκληρη μάχη για να μπορέσει να βάλει την κόρη του στο κέντρο της επιλογής της, αλλά τώρα ο Μάικλ Λόχαν δήλωσε πως έχει σκοπό να πάρει την Λίντσεϊ από το Betty Ford, ονομάζοντας το πρόγραμμα ‘‘αστείο’’.

«Είναι απλά αστείο να πρέπει να παραμείνει η Λίντσεϊ 90 μέρες, σε ένα κέντρο που το πρόγραμμα μου διαρκεί μόλις 30 μέρες. Πρέπει δηλαδή να επαναλάβει το ίδιο πρόγραμμα για τρεις μήνες;», ανέφερε

στις δηλώσεις του ο πατέρας της.

Ο Μάικλ έχει σκοπό να συναντηθεί με τον συνήγορο της κόρης του και να προσπαθήσουν να μεταφερθεί η Λίντσεϊ στο Lukens, ένα κέντρο που βρίσκεται στη Φλόριδα και που είναι το μοναδικό που μπορεί να προσφέρει βοήθεια στη κόρη του.

Ωστόσο ο δικαστής Ντάμπνι δεν δείχνει να συμφωνεί με την απόφαση του πατέρα και περιμένει από τη Λόχαν να περάσει κανονικά τις 90 της μέρες μέσα στο Betty Ford. Σε περίπτωση που παραβιάσει την εντολή του, θα την στείλει κατευθείαν στην φυλακή.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης ότι η Λόχαν βρίσκεται σε εξαιρετικά ευαίσθητη κατάσταση ψυχολογικά και έχει ξεκινήσει να τρώει ασταμάτητα, παίρνοντας μάλιστα τρία κιλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα