Για να «λάμψουν» οι ψηφοφόροι: Ο Μπερλουσκόνι προσφέρει στα μέλη του μασέλες μισοτιμής

20:31 2/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Ο ευρηματικός Καβαλιέρε αποφάσισε να προσφέρει μασέλες μισοτιμής προκειμένου να προσελκύσει νέους ψηφοφόρους.

Ο δαιμόνιος Σίλβιο Μπερλουσκόνι, επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του Forza Italia σκέφτηκε τα... καινοτόμα προνόμια που θέλει να προσφέρει.

«Αποφασίσαμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρά τα αιτήματα των πολιτών, οι οποίοι καλούνται να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες. Επομένως, θέλουμε να προχωρήσουμε με πρωτοβουλίες που θα υποστηρίζουν όχι μόνο τους πολυαρίθμους ηλικιωμένους, αλλά και όλους

τους ανθρώπους που έχουν οικονομικές δυσκολίες και δε μπορούν να φροντίσουν τα δόντια τους», δήλωσε ο πρόεδρος του Club Forza Italia της βόρειας Ρώμης, Βιντσέντζο Λέλι.

Στο παρελθόν ο Λέλι, είχε γίνει γνωστός επειδή παρείχε στα επίδοξα μέλη της κομματικής οργάνωσης προσφορές για κτηνιατρικές θεραπείες. Ο Λέλι επεσήμανε ότι έχει πραγματοποιήσει ήδη συμφωνία με οδοντιατρείο έτσι ώστε να προσφέρει στους εγγεγραμμένους της οργάνωσης «προσιτά ποσά για κινητές οδοντοστοιχίες».

Επίσης ανέφερε ότι το μόνο που αρκεί είναι οι ηλικιωμένοι να παρουσιαστούν στο Club Forza Italia της περιοχής τους καθώς «η καλή υγεία είναι δικαίωμα όλων, ανεξαρτήτως των οικονομικών δυνατοτήτων του καθενός. Η αλληλεγγύη πρέπει να αποδειχθεί με πράξεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα