Τριλογία Fantastic Beasts: Τα «παιδιά» της Τζ. Κ. Ρόουλινγκμετά τον Χάρι Πότερ

Είχε γίνει γνωστό κάπου τον Νοέμβριο που μας πέρασε και οι απανταχού φανατικοί με τον μικρό μάγο Χάρι Πότερ είχαμε κατενθουσιαστεί, γιατί έστω κι έτσι θα επέστρεφαν μορφές και τέρατα που θα μας θύμιζαν το Χόγκουαρτς. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι δεν θα είναι μία ταινία αλλά τρεις!

Όπως ανέφερε στους New York Times ο διευθυντής της Warner Bros., Κέβιν Τσουτζιχάρα, η ταινία Fantastic

Beasts θα αποτελείται από τρία μέρη.

«Η συμφωνία που είχε γίνει εξ αρχής με την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ήταν για τρεις ταινίες, οι οποίες προς το παρόν δεν θα έχουν μια συνέχεια. Δεν πρόκειται δηλαδή για prequels ή sequels. Το Fantastic Beast and Where to Find Them θα είναι τρεις spin off ταινίες μεγάλης διάρκειας, το θέμα των οποίων βγαίνει από το βιβλίο των σημειώσεων του Χάρι Πότερ. Κεντρικός ήρωας θα είναι ένας μάγος εξειδικευμένος στην ζωολογία, με όνομα Νιουτ Σκάμαντερ, με την ιστορία να εκτυλίσσεται 70 χρόνια πριν εμφανιστεί ο Χάρι Πότερ στο Χόγκουαρτς».

Λίγες μέρες νωρίτερα η Ρόουλινγκ είχε απονείμει την υπευθυνότητα για αυτά τα spin off στον Τσουτζιχάρα, ο οποίος την έπεισε να ζωντανέψουν επί της μεγάλης οθόνης ένα 54σέλιδο με σημειώσεις. «Μετά από ένα γεύμα και ένα τηλεφώνημα μου σφηνώθηκε η ιδέα ότι θα ήταν ωραίο να έχουμε μια επανάκληση των αναμνήσεων μας για τα παιδιά μου και άρχισα να γράφω ξανά» ανέφερε ενθουσιασμένη η Ρόουλινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα