Παρών ψήφισε ο Νικήτας Κακλαμάνης – Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία

«Παρών» επέλεξε να ψηφίσει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, στο πρώτο άρθρο του πολυνομοσχεδίου, όπου περιλαμβάνει την λεγόμενη εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ευγενίδης

Έπειτα από αποκλειστικές πληροφορίες του koolnews.gr που πρώτο αποκάλυψε άμεσα έγινε γνωστή και η διαγραφή του από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα κατά την αποχώρησή του από την αίθουσα της ψηφοφορίας, όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας γιατί

ψήφισε «παρών» στο πολυνομοσχέδιο απάντησε χαρακτηριστικά: «Γιατί ανήκω στην παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή».

Αναλυτικότερα σήλωσε: «Δεν υποκύπτω σε πολιτικούς εκβιασμούς και δεν συμβάλλω στην καταστροφή κοινωνικών ομάδων, για να ωφεληθούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα του εσωτερικού και του εξωτερικού. Δεν νομοθετώ με εντολή της Τρόικας. Το άρθρο 1 είναι δόλιο, γιατί συνδυάζει την αποκατάσταση κάποιων αδικιών (πλεόνασμα) με την καταστροφή της ραχοκοκαλιάς της οικονομίας, που είναι οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις» αναφέρει ο κ. Κακλαμάνης υπογραμμίζοντας πως «το άρθρο 1 πλήττει την καρδιά της ιδεολογίας της παράταξής μας, όπως την καθόρισε, το 1974, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής».

«Αυτή την παράταξη και τις αρχές της δεν μπορεί να τις διαγράψει ο κ. Σαμαράς» καταλήγει η δήλωση του κ Κακλαμάνη.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα