Φτού και βγαίνω – Μάθε πώς θα βγεις από την Friend Zone!

Παραδέξου το! Ερωτεύτηκες την κολλητή σου...

Αφού το παραδέχτηκες στον εαυτό σου, είναι ένα σημαντικό βήμα. Το θέμα είναι όμως να έχουμε και το αποτέλεσμα που θέλουμε. Μέσα από τα 8 βήματα λοιπόν που σου παραθέτουμε θα μάθεις πως να παίξεις το μαγικό αυτό παιχνίδι της αποπλάνησης που θα την φέρει στην αγκαλιά σου.

1.Διαφημίσου

Όχι, μην πας για τις μικρές διαφημίσεις στις τελευταίες σελίδες των εφημερίδων. Αλλά σκέψου την προσέγγισή σου ως μια διαφημιστική καμπάνια, αναφέρει η Κέζια Νόμπλ, μια σύμβουλος ειδική στα ραντεβού. Έχετε ήδη θέσει τις βάσεις

για μια μεγάλη σχέση. Δεν της έχετε βέβαια γεννήσει την επιθυμία για να αναπτύξει ερωτικά αισθήματα ίσως, αλλά έχετε το πλεονέκτημα και την κατάλληλη θέση ώστε να κάνετε μια έρευνα του «προϊόντος» που θέλετε να αγοράσετε. Ερευνήστε σε τι διαφέρουν οι πρώην της από εσάς κι τι κοινό έχετε ώστε να πάρετε μια ιδέα του τι είδος άνδρα την ενδιαφέρει. Δεν θα βοηθούσε καθόλου να αλλάξετε τον χαρακτήρα σας φυσικά, μπορείτε όμως να δουλέψετε σε μικρά πραγματάκια που την γοητεύουν στους άνδρες που έχει επιλέξει στο παρελθόν και να προσπαθήσετε να τα κάνετε πράξη.

2.Μην κάνεις σαν είσαι η φίλη της

Αν της συμπεριφέρεστε σαν να είστε η κολλητή της φίλη, τότε να είστε σίγουροι πως έτσι θα σας αντιμετωπίζει, προειδοποιεί ο Δόκτορ Τζόν Γκρέι. «Απομακρυνθείτε από αυτό το μοντέλο προσπαθώντας ευγενικά να διαφωνείτε που και πού (εφόσον όντως διαφωνείτε) σε κάτι που λέει και μην προσποιείστε ότι συμφωνείτε μαζί της για να μην της χαλάτε το χατίρι. Οι γυναίκες έχουν την τάση να κάνουν τον διαχωρισμό φίλου και εραστή πολύ πιο αργά από τους άνδρες, οπότε θα χρειαστεί να αποτραβηχτείτε λίγο από αυτήν ώστε να επιταχύνετε την διαδικασία. Μην μιλάτε κάθε βράδυ στο τηλέφωνο και περιορίστε τον χρόνο που περνάτε μαζί της. Αυτό θα την κάνει να συνειδητοποιήσει ότι της λείπετε και ότι θέλει να σας δει .. και πιθανώς, ναι χωρίς τα ρούχα σας!

3.Καθαρίσε το «ποινικό» σου μητρώο

Αν έχετε φερθεί ποτέ άσχημα σε πρώην σας και το γνωρίζει, να τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να καθαρίσετε το ποινικό σας μητρώο. Βγάλτε την έξω για καφέ (σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Queensland ο καφές κάνει τους ανθρώπους περισσότερο ανοιχτούς στην πειθώ) και «θρηνήστε» το γεγονός ότι είστε μόνοι σας. Εάν σας χλευάσει αναφέροντας παλιά σας συμπεριφορά όταν είχατε σχέσεις, τότε εξηγήστε πως η πρώην σας είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντί σας, επισημαίνοντας με άσχημο τρόπο τα «ψεγάδια» σας είτε ότι δεν ήθελε κάτι σοβαρό οπότε αυτό σας έκανε να μην δεθείτε και εσείς συναισθηματικά μαζί της. Αναφέρετε εν συνεχεία ότι έχετε αλλάξει από τότε και ότι μάθατε από τα λάθη σας! Μερικές φορές τα μικρά ψεματάκια επιτρέπονται όταν δεν περιλαμβάνουν θύματα.

4.Μάθε την να σε θέλει

Υποσυνείδητα, κάντε την να σας βλέπει ως πιθανή σχέση της μιλώντας της για το τα γνωρίσματα που αναζητάτε σε μια γυναίκα και φυσικά, αναφέρετε όλα αυτά τα οποία σας αρέσουν στην ίδια, αναφέρει ο Ρίτσαρντ Λα Ρουίνα συγγραφέας του βιβλίου «Η τέχνη της αποπλάνησης». Την τελευταία στιγμή, φυσικά γυρίστε την συζήτηση αναφέροντας ότι προφανώς η ίδια δεν περιλαμβάνεται στις επιλογές σας εξαιτίας της «κακής» συμπεριφοράς της ή της έλλειψης φιλοδοξίας. Προσέχετε βέβαια μην το παρακάνετε με το «παιχνίδι». Πάντως με αυτές τις μικρές προκλήσεις, θα την κάνετε να θέλει να σας γοητεύσει ώστε να την έχετε στις επιλογές σας!

Όταν βγαίνετε έξω αλλάξτε της τον τρόπο που αντιμετωπίζει την σχέση σας χρησιμοποιώντας το κατάλληλο περιβάλλον. Βγείτε έξω για φαγητό με άλλο ένα φιλικό σας ζευγάρι, που θα έπρεπε να είναι μαζί. Θα σας δει ανεπαίσθητα ως το ραντεβού της, ενώ πιθανώς θα παραπλανηθεί από την γοητευτική ατμόσφαιρα του εστιατορίου και την επίδραση από την έλξη του άλλου ζευγαριού.

5.Πες το με τα μάτια

Όταν είσαι κοντά της προσπάθησε να βρίσκεσαι σε χαμηλό φωτισμό. Θα κάνει την κόρη του ματιού σου να διασταλεί το ίδιο που συμβαίνει όταν σου αρέσει κάποιος, σύμφωνα με την γλώσσα του σώματος. Αυτό βοηθά καθώς τείνουμε να αρεσκόμαστε σε ανθρώπους που τους αρέσουμε. Ταυτόχρονα, σκέψου πως θα ήταν να την είχες στο κρεβάτι σου. Οι κόρες σου θα μεγαλώσουν ακόμα περισσότερο ενώ η τεστοστερόνη θα εκτοξευθεί. Δεν θα γνωρίζει τον λόγο αλλά θα νιώσει την έλξη. Παρ’ όλα αυτά μην το παρακάνεις αρχίζοντας τα βογκητά και τους αναστεναγμούς.

6. Άφησέ την να σε κεράσει

Τώρα είναι η σειρά της να σας γοητεύσει, δεν το ξέρει απλά ακόμα. Σταματήστε να την κερνάτε λοιπόν και αφήστε την να σας κεράσει και αυτή μια φορά. Αυτό βοηθά σε δύο επίπεδα. Πρώτον, όταν κάνεις κάτι όμορφο για κάποιον το επίπεδο της οξυτοκίνης ανεβαίνει και αυτό βοηθά και στις ορμόνες να εκτοξευθούν και επιπλέον, για να δικαιολογήσει την κίνησή της το κέρασμά της, θα εξιδανικεύσει την αξία σας μέσα της.

7. Πέτυχε το τζακπότ

Δείξε της ότι η ισορροπία έχει αλλάξει. Δώσε της τουλάχιστον ένα φιλί για καληνύχτα. Αν δεν το κάνεις ξεκινώντας από το πρώτο ραντεβού, είσαι πάλι στο σημείο μηδέν. Στην πράξη, σε χειρότερη θέση από πριν Αν τραβηχτεί, έχεις δύο επιλογές, αποδέξου το και προχώρα ή δούλεψέ το λίγο ακόμα για να καταλάβεις τον λόγο της απροθυμίας της. Πες της «το καταλαβαίνω ότι δεν με βλέπεις έτσι αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να το δοκιμάσουμε». Εφησύχασέ την λέγοντάς της ότι αυτό δεν θα επηρρεάσει καθόλου την φιλία σας.

8.Το αποτέλεσμα

Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Πέν έδειξε ότι ενώ το 67% των γυναικών έχει κοιμηθεί με τον φίλο της μονάχα οι μισές από αυτές είχαν ενδιαφερθεί στο να συνάψουν και σχέση μαζί του. Σιγουρέψου ότι δεν γλιστράς άθελά σου σε παλιές συμπεριφορές που είχατε όταν ήσασταν κολλητοί ειδικά τις πρώτες εβδομάδες όπου τα πράγματα είναι ακόμα πρόσφατα και η συναισθηματική της κατάσταση είναι περισσότερο ευάλωτη. Συνεχίστε να βγαίνετε σε μέρη με ρομαντική ατμόσφαιρα όπως θέατρα, εστιατόρια και μέρη που θα ευνοούν περισσότερη την ερωτική διάθεση παρά την φιλική. Αποφύγετε το τυπικό «Πάμε καμιά βόλτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα