Φριχτό έγκλημα στην Ηλεία!

13:46 8/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Κρέμασαν από χέρια και πόδια σε δυο δέντρα, ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου κι έθαψαν με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα τον 23χρονο που είχαν απαγάγει.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση γύρω από το φρικτό φονικό σε περιοχή κοντά στον οικισμό Παλαιός Καλαθάς στην Κεραμιδιά Πηνείας στην Ηλεία. Αρχικά το πόρισμα του ιατροδικαστή έφερε στο φως τον φοβερό τρόπο της δολοφονίας του ενώ στη συνέχεια απαδείχτηκε πως το θύμα ήταν ένας 23χρονος Πακιστανός εργάτης που είχε πέσει θύμα απαγωγής από ομοεθνείς του στις αρχές Αυγούστου!

Σύμφωνα

με τα στοιχεία από την νεκροψία του πτώματος που βρέθηκε θαμμένο σε χαράδρα, οι δράστες ξυλοκόπησαν άγρια τον 23χρονο και στη συνέχεια τον έθαψαν με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα. Ο ιατροδικαστής δεν κατέστη εφικτό να εντοπίσει κακώσεις, πλην ορισμένων ευρημάτων στην γνάθο του νεαρού και όπως όλα δείχνουν οι δράστες έθαψαν τον 23χρονο με τα χέρια δεμένα στην πλάτη, προφανώς με τη στάση που βρήκε το θάνατο, αφού όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το θύμα ήταν δεμένο με τα χέρια και τα πόδια από δύο δένδρα στο σημείο.

Σε ένα του χέρι βρέθηκαν υπολείμματα από ένα βραχιόλι, ενώ ο ιατροδικαστής ζήτησε να διενεργηθεί ιστολογική εξέταση δείγματος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος του 23χρονου επήλθε από την χορήγηση κάποιου σκευάσματος.

Ο 23χρονος είχε μάλιστα πέσει θύμα απαγωγής από ομοεθνείς του και το πτώμα του βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση το απόγευμα της Πέμπτης μετά από υπόδειξη του ενός εκ των έξι δραστών. Οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον άτυχο μετανάστη από τις 10 Αυγούστου, όταν ο ηλικιωμένος θείος του κατήγγειλε την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα Πετραλώνων στην Αθήνα και είχε επικαλεστεί τη μαρτυρία ενός 22χρονου ομοεθνούς του για την απαγωγή. Μάλιστα, είχε κατευθύνει τις έρευνες στην περιοχή της Κεραμιδιάς όπου εργαζόταν ο νεαρός, αλλά και οι φερόμενοι ως δράστες!

Πράγματι, οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα από τους συγγενείς του θύματος στο Πακιστάν, αλλά πριν τα παραλάβουν ο άτυχος νεαρός πέθανε από παθολογικά αίτια και για να ξεφορτωθούν το πτώμα, οι δράστες το έθαψαν σε δύσβατη δασώδη. Τον αυτοσχέδιο τάφο υπέδειξε ο 22χρονος Πακιστανός που, αν και είχε πέσει και αυτός θύμα απαγωγής από τους ίδιους κακοποιούς, εντάχθηκε στην ομάδα τους! Με τα στοιχεία που έχει δώσει, αναζητούνται οι δράστες.

Keywords
Τυχαία Θέματα