«Φωτιές για την μπέμπα του Βενιζέλου»

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις,  οι διαπραγματεύσεις για τα νέα μέτρα, η ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ και η τεθωρακισμένη BMW που  χρησιμοποιεί ο Βενιζέλος απασχολούν τις εφημερίδες σήμερα.

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Η απόγνωση έκλεισε και πάλι το Κέντρο!”

Η εφημερίδα γράφει ότι “σε «πρωτεύουσα» των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας μετατράπηκε και χθες η Αθήνα, που κατακλύσθηκε από εργαζομένους διαφόρων επαγγελμάτων που θέλησαν να εκφράσουν την αγωνία τους για το μέλλον αλλά και να βροντοφωνάξουν ότι ήδη υποφέρουν οι οικογένειές τους από τα σκληρά μέτρα λιτότητας“.

ΑΥΡΙΑΝΗ: “Αλλάζει το κλίμα η πώληση του ΟΠΑΠ”.

Η εφημερίδα τονίζει ότι “με μία κίνηση, που δείχνει πυγμή και αποφασιστικότητα, ο Αντώνης Σαμαράς στέλνει τα Μηνύματα, που θέλουν να ακούσουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας αλλά και οι επενδυτές!”

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Φωτιές για την μπέμπα του Βενιζέλου”.

Η εφημερίδα γράφει ότι “στη Βουλή έρχεται το θέμα της τεθωρακισμένης BMW αξίας τουλάχιστον 750.000 ευρώ, την οποία παράνομα χρησιμοποιεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος“.

ΕΘΝΟΣ: “Τζακ ποτ με ιδιωτικοποιήσεις-εξπρές”.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “πόλο έλξης για ισχυρά επιχειρηματικά σχήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό αποτελεί η πώληση του 29% των μετοχών του ΟΠΑΠ. Ο διεθνής διαγωνισμός, από τον οποίο το Δημόσιο αναμένεται να προσποριστεί σημαντικά κέρδη, ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη“.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: “Παΐσιος: «Κλαίω την Ελλάδα τίποτα δεν έμεινε όρθιο»!!!”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ναι, είναι φοβερές και τρομερές οι μέρες που ζούμε! Και δεν ξέρω αν θα πρέπει να χαρακτηριστούμε τυχερές-τυχεροί όλοι εμείς που ζούμε σ΄αυτή την εποχή την τόσο σκούρα και άραχνη, ή αν είμαστε τελικά πολύ, πάρα πολύ άτυχες-οι...”.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: “Επίδομα θέρμανσης για λίγους και με κουπόνι”.

Η εφημερίδα γράφει ότι “αυστηρά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για τη χορήγηση ενίσχυσης από 100 ευρώ έως και 400 ευρώ. Πώς καθορίζονται οι γεωγραφικές ζώνες. Τα δύο σενάρια που εξετάζονται για την καταβολή του επιδόματος: άμεσα με εκπτωτικό κουπόνι ή αργότερα μέσω εφορίας“.

ΕΣΤΙΑ: “Ποιοί δημιουργούν τις θέσεις εργασίας”.

Η εφημερίδα τονίζει ότι “για να υπάρχουν θέσεις εργασίας, πρέπει κάποιοι να τις δημιουργούν. Και αυτοί που τις δημιουργούν είναι οι εργοδότες. Για να δημιουργήση λοιπόν ένας εργοδότης θέσεις εργασίας, πρέπει το εργασιακό πλαίσιο να είναι λογικό και ισοβαρές. Αν δεν είναι, τότε όχι μόνον δεν θα δημιουργήση νέες θέσεις εργασίας, αλλά θα αναγκασθή να περιορίση και τις υπάρχουσες“.

Η ΑΥΓΗ: “Τα δίνουν όλα και κρύβονται!”

Σύμφωνα με την εφημερίδα “πίσω από το δάχτυλό τους επιχειρούν να κρυφτούν οι τρεις συγκυβερνώντες πολιτικοί αρχηγοί, με την ευχέρεια που προσφέρει το δεδομένο ότι το νέο σκληρό πακέτο μέτρων δεν θα συζητηθεί τελικά στην επικείμενη συνεδρίαση του Eurogroup στην Κύπρο, αλλά στη συνεδρίαση της 8ης Οκτωβρίου, κάτι που σημαίνει ότι θα περάσει από τη Βουλή λίγες ημέρες νωρίτερα“.

Η ΒΡΑΔΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα