Φεύγει από το υπουργείο Παιδείας ο Νίκος Φίλης;

10:06 4/1/2016 - Πηγή: KoolNews

Ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα των τελευταίων μηνών, ο Νίκης Φίλης ενδέχεται να αφήσει το υπουργείο Παιδείας, όχι όμως για το λόγο που ίσως νομίζετε.

Ο πρωθυπουργός είναι πολύ ευχαριστημένος από τον Νίκο Φίλη και τις επιδόσεις του, γι’ αυτό και σκέφτεται σε περίπτωση που η κ. Γεροβασίλη αναλάβει κάποιο παραγωγικό υπουργείο, να τον κάνει κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ο «Βηματοδότης» κάνει την αποκάλυψη που θα συζητηθεί:

Το Ασφαλιστικό και η ψηφοφορία

που θα διεξαχθεί στη Βουλή αποτελούν κομβικό σημείο για τη μελλοντική πορεία της κυβέρνησης. Εάν περάσει από το Κοινοβούλιο χωρίς απώλειες θα σηματοδοτήσει και το τέλος μιας περιόδου διαπραγματεύσεων και προσαρμογής προς τα προγράμματα των δανειστών.

Συνεπώς αμέσως μετά θα πρέπει το κυβερνητικό σχήμα να ανασχηματιστεί ώστε να προσαρμοστεί στην καινούργια περίοδο και να δώσει ώθηση στην οικονομία, που είναι και το ζητούμενο. Αναμένονται συνεπώς αλλαγές, αλλαγές μεγάλες.

Πώς θα διαμορφωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα δεν έχει ακόμη καθοριστεί, αλλά αυτό που μαθαίνω είναι ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη εγκαταλείπει το Μέγαρο Μαξίμου και μετακομίζει σε παραγωγικό υπουργείο.

Τώρα θα πείτε ποιος θα καταλάβει τη θέση της, το νευραλγικό χαρτοφυλάκιο του κυβερνητικού εκπροσώπου στο νέο κυβερνητικό σχήμα. Υποψήφιοι μαθαίνω μπορεί να είναι αρκετοί.

Εκείνο ωστόσο που έμαθα είναι ότι το περασμένο καλοκαίρι μετά τις εκλογές ήθελαν ας πούμε τον Ν. Φίλη, δηλαδή έναν υπουργό που να δημιουργεί γεγονότα, να τα υποστηρίζει και να εκφράζει γενικά τους πολίτες.

The post Φεύγει από το υπουργείο Παιδείας ο Νίκος Φίλης; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα