Εξορκισμός στη λιτανεία του Αγίου Γερασίμου στην Κεφαλονιά; Εμβρόντητοι οι μητροπολίτες [βίντεο]

Συζητήσεις προκάλεσε στην Κεφαλονιά το περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της λιτανείας του Αγίου Γερασίμου όταν οι Μητροπολίτες Ζακύνθου κ. Διονύσιος και Κυθήρων κ. Σεραφείμ μετέφεραν το σκήνωμα του Αγίου από τον μεγάλο Ναό στον μικρό κατά την εορτή της ανακομιδής των λειψάνων του την προηγούμενη Κυριακή.

Πολλοί κάνουν λόγο για εξορκισμό, μιας γυναίκας η οποία μόλις βρέθηκε κοντά στο λείψανο του Αγίου άρχισε να φωνάζει. Όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και δημοσίευσε το

dogma.gr μια γυναίκα η οποία είχε ξαπλώσει στον δρόμο μαζί με άλλους πιστούς, για να περάσει από πάνω της το σκήνωμα του Αγίου, μόλις την πλησίασαν οι αρχιερείς που κρατούσαν την λάρνακα, άρχισε να φωνάζει «μ’ έκανες καλά Γεράσιμε, έδιωξες τα μάγια, τι άλλο θέλεις;».

Οι φωνές και η ένταση της γυναίκας ανάγκασε τους δυο Μητροπολίτες να σταματήσουν στο σημείο που βρισκόταν εκείνη, που με μια ελαφριά κίνηση όπως φαίνεται στο βίντεο ακούμπησαν πάνω της την λάρνακα με το Σώμα του Αγίου. Οι πιστοί ταράχθηκαν καθώς θεωρούσαν πως δεν μιλούσε η γυναίκα αλλά το δαιμόνιο μέσα της αφού η γυναίκα φώναζε διαρκώς τον Άγιο και τον ρωτούσε γιατί δεν σταματά τη δράση του πάνω της.

Ο Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ άρχισε να σταυρώνει την γυναίκα, η οποία συνέχισε να φωνάζει τις ίδιες λέξεις. Σχεδόν δυο λεπτά η λάρνακα του Αγίου Γερασίμου παρέμεινε πάνω από την γυναίκα ενώ μετά η λιτανεία συνεχίστηκε μέχρι τον μικρό Ναό.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα