Δημοσκόπηση-σοκ από τον καθηγητή Πανά: Στην Τρίτη θέση η Χρυσή Αυγή με πάνω από 10%

Aίσθηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες δημοσκόπηση του καθηγητή Πανά, η οποία σε αντίθεση με αντίστοιχες γνωστών εταιρειών, παρουσιάζει σε ιδιαίτερα υψηλά δημοσκοπικά ποσοστά την Χρυσή Αυγή, μετά και τα περιστατικά της προφυλάκισης τριών βουλευτών της.Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε ο γνωστός καθηγητής του τμήματος στατιστικής το οικονομικού Πανεπιστημίου

Αθηνών στο αποκαλυπτικό δελτίο του EXTRA 3, η Χρυσή Αυγή εμφανίζεται σε πρωτοφανή υψηλά επίπεδα δημοφιλίας, παρά τα πρόσφατα περιστατικά που φαίνεται πως υποβάθμισαν την εκλογική της επιρροή.

Πιο συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή φαίνεται ενισχυμένη σε εκλογικές περιφέρειες όπως το υπόλοιπο Αττικής, όπου συγκεντρώνει ποσοστό 14,5 % , ενώ στο σύνολο Αττικής, η οποία θεωρείται μία απο τις μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες αθροιστικά, συγκεντρώνει το ποσοστό το 8,6%.

Ο ίδιος ο καθηγητής Πανάς, δήλωσε ξεκάθαρα πως η Χρυσή Αυγή παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, ενώ χαρακτηριστική ήταν η δήλωση πως «Είναι σίγουρα τρίτη πολιτική δύναμη. Δεν θέλω να μιλάω με νούμερα, γιατί μπορεί να είναι και 20%».

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δείτε την παρουσίαση της δημοσκόπησης

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα