Έτσι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός την Γιουβέντους

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (22/10) φιλοξενεί την Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 3η αγωνιστική του Champions League και ο Μίτσελ προσπαθεί να βρει τον τρόπο πως θα περιορίσει την Γιουβέντους και πως θα πάρει τη νίκη...

Ο Ισπανός τεχνικός, το Σάββατο με τον Εργοτέλη έδωσε «ανάσες» σε ορισμένους βασικούς ποδοσφαιριστές, που συμμετείχαν με τις Εθνικές

τους ομάδες, αλλά και να τους έχει ξεκούραστους εν όψει του αγώνα με την Γιουβέντους, ο οποίος είναι κομβικής σημασίας. Οι πρωταθλητές Ελλάδος προέρχονται από την ήττα με 2-0 από την Μάλμε στη Σουηδία και σίγουρα δεν θα ήθελε και δεύτερη διαδοχική καθώς την 4η και την 5η αγωνιστική αγωνίζεται σε Τορίνο και Μαδρίτη, όπου οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Το Σάββατο, οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τον Εργοτέλη με τα χίλια ζόρια, με το γκολ του Κώστα Μήτρογλου στο 90', κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Ισπανό, αφού είδε τον Έλληνα διεθνή επιθετικό να επιστρέφει στα γκολ, μετά από τις αρνητικές εμφανίσεις με την Εθνική Ελλάδος.

Το πρόβλημα του Μίτσελ δεν είναι η επίθεση, αλλά η άμυνα και συγκεκριμένα ο Μποτία. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει πάρα πολλά χρονικά περιθώρια για να αλλάξει πάρα πολλά πράγματα στην άμυνα και να εξαφανίσει τα λάθη. Ο Ισπανός, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον Εντινγκά, όχι ως κεντρικό χαφ, αλλά μπροστά από τους δύο αμυντικούς, κάτι σαν τρίτο στόπερ και θα έχει στην ευθύνη του τον Κάρλος Τέβεζ και οι Μποτία, Αμπιντάλ να έχουν στην ευθύνη τους τον Μοράτα, ή τον Γιορέντε.

The post Έτσι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός την Γιουβέντους appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα