Εις βάρος του Άρη το φύλλο αγώνα [βίντεο]

Το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο «Αλεξάνδρειο» για την 2η αγωνιστική της Basket League, διεκόπη λίγα δευτερόλεπτα πριν λήξη το πρώτο ημίχρονο και στο φύλλο αγώνα δίνονται σαφές εξηγήσεις που οδήγησαν τους διαιτητές σε αυτήν την απόφαση...

Μοναδικός ζημιωμένος είναι βέβαια ο Άρης καθώς βάσει των όσων γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα

δεν την...γλιτώνει. Αναγράφεται καθαρά πως ο Παναγιώτης Αναστόπουλος χτυπήθηκε από ένα ρολό χαρτί στο κεφάλι, ενώ προειδοποίησαν την ομάδα να μην πέσει κάποιο άλλο αντικείμενο, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Με τη δεύτερη σειρά ρίψεων οι διαιτητές διέταξαν την εκκένωση του γηπέδου και όταν επέστρεψαν στο παρκέ, είδαν τον κόσμο να βρίσκεται κανονικά στη θέση του, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν την διακοπή του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα:

«Μετά το τζάμπολ οπαδοί της Α' ομάδα πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο ρολά χαρτιού, ένα εκ των οποίων χτύπησε στο μέτωπο τον Α' διαιτητή με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά (αιμορραγία, η οποία σταμάτησε με τη φροντίδα του γιατρού του Άρη). Αποχωρήσαμε από το γήπεδο και προειδοποιήσαμε την Α' ομάδα ότι σε περίπτωση που πέσει άλλο αντικείμενο θα ζητηθεί εκκένωση του γηπέδου.

Ο αγώνας ξεκίνησε κανονικά και 42'' πριν τη λήξη του ημιχρόνου οπαδοί της Α' ομάδας πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο πλαστικά μπουκάλια νερού, αναπτήρες και κέρματα. Αποχωρήσαμε στα αποδυτήρια και ζητήσαμε από την Α' ομάδα την εκκένωση του γηπέδου. Μία ώρα και δέκα λεπτά μετά βγήκαμε έξω και το γήπεδο δεν είχε εκκενωθεί... ».

The post Εις βάρος του Άρη το φύλλο αγώνα [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα