«Λύγισε» η Τσαπανίδου: «Δε μπορώ να το διαχειριστώ» [βίντεο]

Μπορεί ο ρόλος της να επιβάλει να παραμένει ψύχραιμη και να παρουσιάζει τα γεγονότα όπως είναι, αλλά η Πόπη Τσαπανίδου είναι άνθρωπος όπως όλοι μας και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της αντικρύζοντας την εικόνα αυτή και ξέσπασε και έβαλε κατά πάντων υπευθύνων.

Μια οικογένεια που έχασε το σπίτι της και μένει στο αυτοκίνητο της ήταν ο λόγος που η παρουσιάστρια λύγισε και κράτησε με δυσκολία το κλάμα.

«Είναι ντροπή να μιλάμε για success story και για επιτυχία της χώρας και για

έξοδο από τα Μνημόνια, και να έχουμε αυτή την εικόνα. Μια οικογένεια είναι, αλλά μια οικογένεια που μπορεί να βάλει το στοίχημα πάνω απ΄ όλους μας. Πού είναι αυτό το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, που είναι όλα αυτά τα οποία θα δώσουν στους άπορους; Εδώ μιλάμε για την χειρότερη περίπτωση που μπορεί να υπάρχει σήμερα στη χώρα.

Και γιατί δεν έχουν πέσει πάνω τους ώστε να τους βοηθήσουν; Γιατί έπρεπε να βγουν στα κανάλια, να βγουν στις εφημερίδες για να βοηθηθούν αυτοί οι άνθρωποι; Είναι ντροπή. Εγώ ντρέπομαι που χειριζόμαστε αυτό το θέμα από την τηλεόραση. Να μιλήσουμε με όλες τις αρχές Πρόνοιας να μας πουν γιατί δεν έκαναν κάτι τόσο καιρό για την οικογένεια αυτή…».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post «Λύγισε» η Τσαπανίδου: «Δε μπορώ να το διαχειριστώ» [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα