«Εσείς είστε γουρούνια!», ξεσπαθώνει η πρώην του Κάμερον και φωνάζει ότι ήταν ο πιο στρέιτ άνδρας που γνώρισε

«Ο Κάμερον ήταν ο πιο στρέιτ άντρας στην Οξφόρδη», υποστηρίζει μία πρώην ερωμένη του Βρετανού πρωθυπουργού κατά την διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων σπεύδοντας να διαψεύσει τις κακοήθειες, όπως τις χαρακτήρισε, που αναφέρονται στο βιβλίο-φωτιά του Λόρδου Ασκροφτ για τον ένοικο της Ντάουνινγκ Στρητ.

Πρόκειται για την Catharine Snow, με την οποία ο Κάμερον είχε «καυτά» ραντεβού κατά το πρώτο εξάμηνο που φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Η πρώην ερωμένη του παραδέχεται στην βρετανική εφημερίδα

Telegraph πως τον πείραζε επειδή ήταν σχολαστικά καθαρός και ότι συνεχώς έλεγε στους συμφοιτητές του πως η θέση του είναι στην Ντάουνινγκ Στρητ.

Η Snow έσπευσε επίσης να δηλώσει πως, ουδέποτε είχε δει τον Κάμερον να κάνει χρήση μαριχουάνας ή κοκαίνης. «Δεν υπάρχει περίπτωση να είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών στο Πανεπιστήμιο», επεσήμανε η 49χρονη σήμερα Snow διαψεύδοντας επίσης τη «λάσπη» που ρίχνει ο συγγραφέας του βιβλίου "Call me Dave" (Λέγε με Ντέιβ) ότι ο ο Κάμερον ανήκε σε μία λέσχη με άκρως παράξενα τελετουργικά που προυπέθεταν, μεταξύ άλλων, και την τοποθέτηση του γεννητικού του οργάνου στο στόμα ενός νεκρού χοίρου. Ήδη, για πολλούς χρήστες στα social media ο Κάμερον έγινε «Χάμερον» (ham = χοιρινό).

Η μη εγκεκριμένη βιογραφία του Βρετανού πρωθυπουργού, το περιεχόμενο της οποίας διέρρευσε στον βρετανικό Τύπο, συγκλονίζει ήδη τη Γηραιά Αλβιώνα προτού κάνει την εμφάνισή της στις προθήκες των βιβλιοπωλείων. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, λόρδο Άσκροφ, ο αρχηγός των Συντηρητικών, όταν φοιτούσε στο ιστορικό Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης φέρεται να είχε τοποθετήσει το γεννητικό του όργανο στο στόμα ενός νεκρού γουρουνιού.

Η πιπεράτη βιβλιογραφία του Κάμερον θα δημοσιευτεί και σε σειρές από την Daily Mail. Ο συγγραφέας αναφέρει ότι ο νεαρός Κάμερον ήταν μέλος της κλειστής λέσχης Πιρς Γκάβστον όπου, ως φαίνεται, ακολουθούνται παράξενα τελετουργικά ενώ υπήρχε διαρκής και υπέρμετρη ενασχόληση με σεξουαλικά θέματα.

Στο βιβλίο του λόρδου Ασκροφτ αναφέρεται επίσης ότι, το συμβάν με το νεκρό γουρούνι, που έγινε κατά τη διάρκεια τελετής μύησης του Κάμερον στη λέσχη, το αποκάλυψε βουλευτής και πρώην συμφοιτητής του Βρετανού πρωθυπουργού στην Οξφόρδη ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει ότι διαθέτει και τα απαραίτητα φωτογραφικά ντοκουμέντα για να αποδείξει την αλήθεια των λεγομένων του.

Διαβάστε ακόμα: Όργια, νεκρά γουρούνια και ναρκωτικά – Το βιβλίο που αποκαλύπτει την άγνωστη ζωή του Ντέιβιντ Κάμερον

The post «Εσείς είστε γουρούνια!», ξεσπαθώνει η πρώην του Κάμερον και φωνάζει ότι ήταν ο πιο στρέιτ άνδρας που γνώρισε appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα