Εραστής: Μου φόρτωσε τον φόνο του άντρα της

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του 45χρονου πατέρα δύο παιδιών στη Λαμία, από τη σύζυγό του και τον εραστή της. Ο καθένας από τους δύο δίνει τη δική του εκδοχή, φορτώνοντας το φόνο ο ένας στον άλλον ενώπιον του ανακριτή.

Ο εραστής παρουσιάζει τον εαυτό του ως «θύμα» της ερωμένης του και ισχυρίζεται πως εκείνη του τηλεφώνησε για να πάει στο σπίτι της για να τον ενοχοποιήσει. Αναφέρει, μάλιστα, πως ο 45χρονος ήταν ήδη νεκρός από τα χτυπήματα της συζύγου του όταν εκείνος τον πυροβόλησε.

«Με

χρησιμοποίησε ως θύμα. Αφού είχε σκοτώσει το σύζυγό της με κάλεσε στο σπίτι για να θολώσει τα νερά και να με ενοχοποιήσει. Με είχε ταράξει στα τηλέφωνα. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί και από τις κλήσεις. Πιστεύω ότι πυροβόλησα το θύμα ενώ ήταν ήδη νεκρός από τα χτυπήματα της συζύγου του. Έδρασα ως ένα υποχείριο στη δίνη της στιγμής, χωρίς να σκεφτώ τις συγκλονιστικές διαστάσεις της πράξης μου. Πιστεύω ότι η Ιατροδικαστική έκθεση θα με δικαιώσει», είπε στον ανακριτή ο ίδιος.

Τα όσα υποστηρίζει ο εραστής έρχονται κόντρα με τα λεγόμενα της συζύγου του άτυχου 45χρονου, αφού εκείνη λέει πως ο εραστής την ήταν εκείνος που σκότωσε το σύζυγο της. Τονίζει δε, πως όταν τον σκότωσε της είπε «έλα πάνω, όλα τέλειωσαν».

Δείτε τι δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Δημήτρης Κρούπης:

Keywords
Τυχαία Θέματα