Σάντος: «Δεν παίξαμε καλά, αλλά σωστά»

Παρά τη κακή εμφάνιση, η Εθνική επιβλήθηκε της Σλοβακίας εκτός έδρας με 1-0, πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη στο δρόμο για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. 

Να πούμε την αλήθεια. Η Εθνική παρά τη νίκη της στη Σλοβακία με 1-0, δεν έπαιξε καλά. Αλλά στα προκριματικά αυτό που μετράει είναι η νίκη, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος. «Θεωρώ ότι η ομάδα έπαιξε σωστά. Όχι θεαματικά και όμορφα,

αλλά αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Αν δεν παίζαμε σωστά, δεν θα κερδίζαμε» είπε ο πορτογάλος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Αυτό που θα μείνει στο τέλος είναι η νίκη, μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο». 

Αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος με το τέρμα που πέτυχε στο 63’, χάρησε τους τρεις βαθμούς στην Ελλάδα. «Σε τέτοιους είδους παιχνίδια όλοι ξέρουμε τι μετράει. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η Εθνική» είπε, ενώ για το γκολ που πέτυχε συμπλήρωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αν πετυχαίνω εγώ γκολ και κερδίζει η ομάδα, αλλά η ουσία είναι η νίκη».

Η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί στον όμιλο της Εθνικής:
1. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 10
-. Ελλάδα  10
3. Σλοβακία 7
4. Λιθουανία 4
5. Λετονία  3
6. Λιχτενστάιν 0

Keywords
Τυχαία Θέματα