5 tips για να μην μείνεις με το ρολόι στο χέρι

O χρόνος, ειδικά σε ό,τι αφορά τις γυναίκες, είναι κάτι το σχετικό. Δίπλα τους, μπορείς να βλέπεις τον καιρό να περνάει και εσύ απλά να περιμένεις. Επειδή δεν δουλεύεις σε μια εταιρία ουίσκι, να πετάς καπάκια στο βαρέλι, περιμένοντας να ωριμάσει, οργανωθείτε! Δείτε που χάνεται τον περισσότερο χρόνο και φροντίστε να τον αξιοποιήσετε καταλλήλως…

5. «Μισό λεπτό να ρωτήσω πόσο έχουν οι γόβες»

Σάββατο πρωί έχετε βγει βόλτα στο κέντρο για καφέ. Φυσικά και θα κοιτάζει τις βιτρίνες. Για κάθε 10 μέτρα που προχωράτε

θα αναλογούν περίπου 3’ στάσης μπροστά από βιτρίνες! Όταν θα ακούσεις την ατάκα «μωρό μου μπαίνω ένα λεπτό μέσα να ρωτήσω πόσο έχουν αυτές τις γόβες», ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «μία αιωνιότητα και μια μέρα». Ο χρόνος που θα παραμείνει στο κατάστημα είναι απροσδιόριστος!

Tip: Πήγαινε στο περίπτερο και πάρε την αθλητική εφημερίδα που δεν θα σε άφηνε να διαβάσεις πίνοντας καφέ. Εναλλακτικά, πάρε έναν καφέ σε πλαστικό. Διασκέδασε υπεύθυνα!

4. «Έχω τα κλειδιά στην τσάντα»

Η τσάντα της συγκρίνεται μόνο με του Sport Billy. Ή με καπέλο ταχυδακτυλουργού. Απλά δεν έχει πρόχειρο τον λαγό. Όταν θα κάνεις το λάθος να της δώσεις τα κλειδιά του σπιτιού, τότε υπολόγισε πως έχεις περίπου 6 λεπτά ελεύθερου χρόνου. Θα ξεκινήσει χαμογελώντας να ψάχνει, τα χαμόγελα θα αντικατασταθούν με μούτρα, τα μούτρα με βρίσιμο!

Tip: Αντί να κάθεσαι να παρακολουθείς το ρεσιτάλ της παράνοιάς της, καλύτερο θα ήταν να τηλεφωνήσεις στους δικούς σου, για να μην σου παραπονιούνται. Εύκολα και γρήγορα, λες πως είσαι καλά, «όλα ok, τα λέμε». Στη συνέχεια, αν δεν έχει ακουμπήσει την τσάντα κάπου και συνεχίζει να ψάχνει με το ένα, μπορείς να τηλεφωνήσεις και στον κολλητό σου. Αν ψάχνει και με τα δύο χέρια, τότε σου απομένει 1 λεπτό, περίπου.

3. «10 λεπτάκια θα με πιάσει η κομμώτρια και έρχομαι»

Σάββατο μεσημέρι κι ενώ πηγαίνετε για καφεδάκι, σου γκρινιάζει για τα μαλλιά της που είναι χάλια και δεν νιώθει όμορφη για να βγει το βράδυ, τα άλλα κορίτσια θα είναι στην τρίχα και μόνο εκείνη θα ξεχωρίζει. Της λες να πάρει τηλέφωνο την κομμώτριά της και αφού το κάνει, ακούς να βγαίνει από τα χείλη της η ατάκα «μου είπε πως θα με πιάσει για 10 λεπτά». Της λες να πάει, γιατί πόση γκρίνια μπορείς να αντέξεις Σαββατιάτικα;

Tip: Έχεις μπροστά σου περίπου μία ώρα. Πάρε τους κολλητούς να πιείτε ένα καφεδάκι χαλαρά. Όλα cool.

2. Κάνω κάτι γρήγορο, σε 5’ τρώμε

Καημένε, πεινασμένε και φρικαρισμένε φίλε. Δεν πρόκειται να φας σε 5 λεπτά, δεν υπάρχει περίπτωση. Ούτε καν, σε 25’. Και επειδή όταν η πείνα θερίζει, τα αρχέγονα ένστικτα του θυμού κυριαρχούν, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και μην αρχίζεις να βρίζεις.

Tip: Πες της πως πηγαίνεις για τσιγάρα –καπνίζεις, δεν καπνίζεις- κατέβα στο ψιλικατζήδικο και πάρε οτιδήποτε, που θα σου κόψει την πείνα. Αλλιώς, κάποια στιγμή η πείνα θα σε «γονατίσει» και θα φάει εκείνη… μπινελίκια.

1. Μπαίνω τουαλέτα. Σε 2 λεπτά είμαι έτοιμη

Αυτή η ατάκα είναι το μεγαλύτερο ψέμα που σου έχει πει. Ok, μετά το «έχω πάει με τρεις άνδρες πριν από σένα». Ακόμη και αν σου πει πως «έχω κάνει το μακιγιάζ, ήδη», εσύ θα πρέπει να υπολογίζεις πως θα είναι έτοιμη για να φύγετε περίπου σε 35 λεπτά, όχι λιγότερο, μπορεί περισσότερο!

Tip: Πάρε τον ΠΑΟΚ και ξεκίνα μια θριαμβευτική πορεία στο Champions League, είτε στο FIFA, είτε στο PRO. Απλά, κοίτα να επιλέξεις 5’ το παιχνίδι. Θα περάσει ευχάριστα η ώρα και το ηθικό σου θα είναι στα ύψη, με το κυπελάκι στο παλμαρέ σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα