Ελληνικές σειρές μιας χρήσεως! Θυμήσου τα σίριαλ με την πιο μικρή διάρκεια στην ιστορία της τηλεόρασης

Το όνομά τους κάτι σου φέρνει στο μυαλό αλλά δεν είσαι και τόσο σίγουρος, -η, αν τις έχεις παρακολουθήσει γιατί μία που έκαναν την εμφάνισή τους στον τηλεοπτικό αέρα και μία που κόπηκαν. Τελικά, δεν είναι λίγες οι σειρές που έριξαν τίτλους τέλους πρόωρα…

«Οι άσφαιροι»

Μικρή ήταν η πορεία της κωμικής – σατιρικής σειράς του Alpha, που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έκανε χαμηλές πτήσεις στους πίνακες της Nielsen. Το σίριαλ μπορεί να ξεκίνησε τον Οκτώβριο αλλά ο

Δεκέμβριος δεν το βρήκε στον αέρα του καναλιού της Κάντζας. Μάλιστα, τα τρία τελευταία επεισόδια προβλήθηκαν στο web tv και όχι από τη συχνότητα του σταθμού.

«Μην με σκας»

Ένα πολλά υποσχόμενο ξένο σενάριο, δύο ταλαντούχοι Έλληνες ηθοποιοί, μία κακή μεταφορά, από ότι αποδείχτηκε. Μπορεί όλοι να περίμεναν τη φετινή συνεργασία του Πέτρου Φιλιππίδη με το Γιάννη Μπέζο αλλά το αποτέλεσμα ήταν, μάλλον, απογοητευτικό. Μετά από τρία επεισόδια, το σίριαλ αποχαιρέτησε πρόωρα το κοινό, μπαίνοντας στο χρονοντούλαπο της μικρής οθόνης.

«Καλές δουλειές»

Φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια οι επιλογές του Πέτρου Φιλιππίδη στη μικρή οθόνη δεν είναι και οι καλύτερες. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην κωμική σειρά του Ant1, το 2014, όπου διήρκησε μόλις 9 επεισόδια λόγω της χαμηλής τηλεθέασης. «Δεν έκανε νούμερα, αυτά τουλάχιστον που περιμέναμε όλοι…. Πέρασα καλά, αλλά η σειρά είχε τα προβλήματα της» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του.

«Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

Άλλη μια εγχώρια παραγωγή που αποχαιρέτησε πριν καλά καλά ξεκινήσει! Η σειρά προβλήθηκε από το Mega το 2000 και μετά από έξι επεισόδια έριξε τίτλους τέλους, παρά το γεγονός ότι πρωταγωνιστούσαν σπουδαίοι ηθοποιοί, όπως η Ελένη Καστάνη και η Χρύσα Ρώπα. Το σενάριο αφορούσε σε τέσσερις γυναίκες, που γνωρίζονταν ως παιδιά, έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους και ενώνονται και πάλι προκειμένου να αντιμετωπίσουν έναν άνδρα από το παρελθόν τους.

«Ουκ Αν Λάβοις Παρά του Μη Έχοντος»

Το South Park συναντά τον Καραγκιόζη, στην πρώτη animation σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Με νούμερα καθόλου ικανοποιητικά, αφού προβαλλόταν ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα, το σίριαλ ολοκληρώθηκε αρκετά άμεσα. Τουλάχιστον, η απήχησή του στο Web TV ήταν πολύ μεγαλύτερη.

The post Ελληνικές σειρές μιας χρήσεως! Θυμήσου τα σίριαλ με την πιο μικρή διάρκεια στην ιστορία της τηλεόρασης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα