Ελλάδα – Β. Ιρλανδία Pre Game

H Εθνική Ελλάδας υποδέχεται την Βόρεια Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να μπει στο κυνήγι της πρόκρισης και της πρώτης θέσης που είναι το ζητούμενο για τον Κλαούντιο Ρενιέρι και σύσσωμη την Εθνική ομάδα...

Η ήττα στην πρεμιέρα από την Ρουμανία και η ισοπαλία με την Φινλανδία του περασμένο Σάββατο στο Ελσίνκι κάνει τη νίκη της Ελλάδας επί της Β. Ιρλανδίας να είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική στην προσπάθεια του

αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να προκριθεί στην τελική φάση του EURO 2016, όπου την τελευταία δεκαετία είναι παρούσα στην μεγαλύτερη εθνική ευρωπαϊκή διοργάνωση, την οποία και κατέκτησε το 2004 στην Πορτογαλία.

Αλλάζει ενδεκάδα ο Ρανιέρι

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι, ψάχνει να βρει την «χρυσή τομή» στο βασικό σχήμα που θα του χαρίσει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της Εθνικής ομάδας. Ο Ιταλός διατηρεί το 4-3-3 και κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να επιλέξει τον Ορέστη Καρνέζη. Δεξιά ο Βασίλης Τοροσίδης, αριστερά ο Κώστας Σταφυλίδης και στο κέντρο της άμυνας ο Κώστας Μανωλάς και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο Ιταλός, διατηρεί κατά τα 2/3, το ίδιο κέντρο με αυτό που παρέταξε στην Φινλαδία. Ο Γιάννης Μανιάτης, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και ο Κώστας Φορτούνης στην θέση του Αντρέα Σάμαρη αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί. Στην επίθεση, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Καρέλης και στην κορυφή ο Κλάους.

Την αποστολή της Εθνικής συμπληρώνουν οι: Γλύκος, Καπίνο, Διούδης, Σαμαράς, Βύντρα, Σκόνδρας, Μόρας, Γιαννούλης, Τζιόλης, Μάνταλος, Μαυρίας, Μήτρογλου και Σάμαρης.

Ώρα σύσκεψης: 21:45, ΝΕΡΙΤ, ΟΤΕ SPORT 1 HD
Συνάντηση κορυφής: Γεώργιος Καραϊσκάκης

The post Ελλάδα – Β. Ιρλανδία Pre Game appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα