Ελάχιστες πιθανότητες για Σλούκα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έκανε νέα υπερπρόταση για τον Κώστα Σλούκα, όμως οι πιθανότητες για να τον αποκτήσει παραμένουν ελάχιστες πιθανότητες. Ολυμπιακός, ή Φενέρ τα δύο πιθανά σενάρια για τον 25χρονο γκαρντ...

Από το KoolNews.gr [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ] σας ενημερώσαμε για τη νέα

πρόταση του Παναθηναϊκού προς τον Κώστα Σλούκα για τετραετές κλειστό συμβόλαιο με τις αποδοχές να φτάνουν τα 4 εκατ ευρώ, ήτοι 1 εκατ ευρώ ετησίως. Ακόμη και αυτή η πρόταση, που είναι σαφώς πάρα πολύ καλή δεν... συγκινεί τον Κώστα Σλούκα για να πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό.

Η προτεραιότητα για τον Κώστα Σλούκα είναι η συζήτηση με τον Ολυμπιακό. Ως πρώτο δεδομένο στο μυαλό του είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο ίδιος στέκεται πρώτα στο αγωνιστικό σκέλος, στις αρμοδιότητες που θα έχει, αλλά και στον ρόλο στη νέα ομάδα που θα φτιάξει από την αρχή ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Όπως έχουμε τονίσει ο «Σλούκι – Λουκ» θέλει να πάρει πιο ενεργό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας, να έχει περισσότερα λεπτά συμμετοχής και να είναι μέσα στην βασική πεντάδα. Το οικονομικό είναι σε δεύτερη μοίρα για τον ίδιο. Αν πάρει τις εγγυήσεις για τον νέο του ρόλο και είναι αυτά που θέλει δύσκολα θα πει το «όχι» στον Ολυμπιακό ακόμα και αν οι ετήσιες αποδοχές είναι κάτω από 1 εκατ ευρώ που έχει προτείνει ο Παναθηναϊκός.

Σε περίπτωση, πάντως, που δεν τα βρει με τον Ολυμπιακό, μάλλον θα καταλήξει στη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβις, η οποία του δίνει κι εκείνη 1 εκατ ευρώ το χρόνο, με συμβόλαιο βέβαια για τρία χρόνια και όχι για τέσσερα που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός. Όλα αυτά βέβαια είναι σε φιλολογικό επίπεδο, αφού πρώτα προέχει η συνάντηση του Σλούκα με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και μετά με τον προπονητή, Γιάννη Σφαιρόπουλο, όπου θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα υπάρχει μια σαφής εικόνα.

The post Ελάχιστες πιθανότητες για Σλούκα ο Παναθηναϊκός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα