Τρελή πρόταση Γιαννακόπουλου για Σλούκα – Δίνει 4 εκατ ευρώ για τέσσερα χρόνια

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε νέα πρόταση στον Σλούκα, για τέσσερα χρόνια και τις απολαβές του να αγγίζουν τα 4 εκατ. ευρώ...

Οι «πράσινοι» μια μέρα μετά τον τρίτο τελικό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό κατέθεσαν πρόταση για τον Κώστα Σλούκα, για δύο χρόνια με τις απολαβές να φτάνουν τα 1,6 εκατ ευρώ. Αυτή η προσφορά

όμως, δεν ισχύει πια και αυτό διότι οι «πράσινοι» κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση για τον 25χρονο γκαρντ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, η νέα πρόταση αφορά για τετραετές κλειστό συμβόλαιο με τις απολαβές να φτάνουν τα 4 εκατ ευρώ, ήτοι 1 εκατ ευρώ ετησίως.

Όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός έχει πρόθεση να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» της σεζόν που πέρασε και να επιστρέψει δυναμικά, με τον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης να κάνει τα πάντα για να πάρει τον Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό, ενώ στο προσκήνιο «παίζει» ακόμα και του Νικ Καλάθη.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, πάντως, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το KoolNews.gr [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ] αναμένεται οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού να έχουν συνάντηση με τον Κώστα Σλούκα με φόντο την ανανέωση του συμβολαίου του, όπου εκεί θα διαλευκανθούν οι προθέσεις της ομάδας, οι απαιτήσεις του παίκτη τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οικονομικό σκέλος.

The post Τρελή πρόταση Γιαννακόπουλου για Σλούκα – Δίνει 4 εκατ ευρώ για τέσσερα χρόνια appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα