Έκαψαν Ι.Χ. δημοσιογράφου τα ξημερώματα – Έρευνες από τις Αρχές

16:20 2/6/2013 - Πηγή: KoolNews

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε το ιδιωτικό αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Σπύρου Μπαξεβάνου, στον Βόλο, στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικεία του Βολιώτη δημοσιογράφου, όταν άγνωστοι δράστες το πυρπόλησαν. Λίγο αργότερα, στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, καταφέρνοντας να σβήσει τις φλόγες πριν επεκταθούν. Το ΙΧ αμάξι έχει υποστεί σημαντικές βλάβες.

Από το σημείο περισυνελέγησαν υπολείμματα πλαστικού φιαλιδίου νερού και κομμάτι υφάσματος, τα οποία απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Για το συμβάν

διενεργείτε προανάκριση από την η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μαγνησίας, ενώ την επίθεση καταδικάζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Ευβοίας, της οποίας ο 35χρονος είναι μέλος.

Σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για προσπάθεια τρομοκρατίας και εκφοβισμού των δημοσιογράφων. «Το σίγουρο είναι ότι τέτοιες πρακτικές δεν θα καταφέρουν να φιμώσουν την ελευθεροτυπία, ούτε να τρομοκρατήσουν τους δημοσιογράφους».

Keywords
Τυχαία Θέματα