Για τη νίκη Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

O Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και θέλει τη νίκη για να πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό...

Οι «ερυθρόλευκοι» το βράδυ του Σαββάτου στο Παγκρήτιο, πήραν την πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέτος και γενικώς κέρδισαν ύστερα από τις ήττες με Ατρόμητο

και Μάλμε. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκος πρέπει πάση θυσία να κερδίσει τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο για να πάει στο ελληνικό classico, ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σπύρο Ρισβάνη, στον Μέντες Ντα Σίλβα, στον Εμίρ Μπαϊράμι και στον Μάρκους Μπεργκ, ενώ στην αποστολή του Τριφυλλιού είναι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.

Τα βλέμματα της σημερινής αγωνιστικής ημέρας θα είναι συγκεντρωμένα στην Τούμπα, στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Οι Θεσσαλονικείς με νίκη ξεπερνούν τον Ολυμπιακό που αυτή τη στιγμή έχει 13 βαθμούς και... κάθονται στην πρώτη θέση, με +3. Αυτό είναι και το ζητούμενο για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη. Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Κλαόυς Αθανασιάδης θα είναι οι απόντες από πλευράς ΠΑΟΚ, ενώ για τον Ατρόμητο ο Σα Πίντο δεν θα έχει στην διάθεσή του τους: Φάμπιο, Μπρίτο, Κούρο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16:00, Novasports 2: Παναθηναϊκός – ΟΦΗ

18:15, Novasports 2: Πλατανιάς Ξάνθη

18:15, Novasports 7: Καλλονή – Κέρκυρα

18:15, Novasports 6: Βέροια – Λεβαδειακός

20:30, Novasports 1: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

The post Για τη νίκη Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα