Ο Μάρκος Σεφερλής χάνει έδαφος, τα μεγάλα φάουλ που του στοίχισαν

Η πρώτη εβδομάδα της μεγάλης τηλεοπτικής μάχης, «Mega με μία» VS «Πρωινό Ant1», ολοκληρώθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον. Αν και την Δευτέρα όλοι έκαναν λόγο για τον τυφώνα «Μάρκο», η πορεία δεν αποδείχθηκε και τόσο μεγαλοπρεπή με τα νούμερα του Μάρκου Σεφερλή να ξεφουσκώνουν ολοένα και περισσότερο.

Ας δούμε όμως τα νούμερα από τη αρχή. Την περασμένη Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, το «Mega με μία» έκανε την πρώτη του επίσημη με μέσο όρο τηλεθέασης 47% φτάνοντας ακόμα και το 49,8%! Το ίδιο διάστημα, η τηλεθέαση για το Πρωινό στον ΑΝΤ1

δεν ξεπερνούσε το 19,3. Στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44 ο Μάρκος Σεφερλής εκτοξεύθηκε στο 53,6%, αγγίζοντας μεταξύ 11:00 - 11:30 το αστρονομικό 62,2%! Για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen κατέγραψαν 15,8%.

Την Τρίτη, 14 Οκτωβρίου, ο Μάρκος διατήρησε τα υψηλά νούμερα με μέσο όρο στο σύνολο 40,5% και στο δυναμικό κοινό 48,7%. Απέναντι, το Πρωινό του ΑΝΤ1 κλείδωσε στο 22,6% στο σύνολο και στο 20,3% στο δυναμικό κοινό.

Ημέρα Τετάρτη! Ο Μάρκος Σεφερλής παρέμεινε στην κορυφή με πιο πεσμένα νούμερα και γενικό σύνολο 36,9%. Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κατέγραψαν ποσοστό 23,1% στο σύνολο και 19% στο δυναμικό κοινό.

Την Πέμπτη τα νούμερα του Mega, έπεσαν ακόμα περισσότερο με ποσοστό 29,9% αφήνοντας περιθώριο στο Πρωινό του ΑΝΤ1 να συγκεντρώσει το 27,4% των τηλεθεατών.

Το κλείσιμο της εβδομάδας, επιφύλασσε κι άλλες άσχημες εκπλήξεις για τον Μάρκο Σεφερλή που αποδεικνύει ότι οι βαρύγδουπες δηλώσεις του ίδιου και της γυναίκας του, δεν τους βγήκαν σε καλό. Την Παρασκευή, οι μετρητές της Nielsen έδωσαν 30,8% στον Μάρκο Σεφερλή και 29,5% στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Στο δυναμικό κοινό το Mega σημείωσε 38,8% και ο ΑΝΤ1 24,5%.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η νέα εβδομάδα αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αφού όλα δείχνουν ότι σύντομα ο Μάρκος Σεφερλής θα εγκαταλείψει το θρόνο και τον «αέρα» που είχε κατά τη διάρκεια των πρώτων εκπομπών.

Τα μεγάλα φάουλ του Μάρκου Σεφερλή που του στοίχισαν

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το χιούμορ του Μάρκου, γεγονός άλλωστε που τον κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό όλα αυτά τα χρόνια. Το χιούμορ, όμως, έχει και τα όριά του και αυτό ο Μάρκος το ξεχνά.

Ένα, λοιπόν, από τα μεγαλύτερα φάουλ του, ήταν οι φάρσες που έκανε στο κοινό και με τις οποίες θα τολμούσε να πει κανείς ότι μόνο ο ίδιος και η ομάδα του γελούσαν. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την πλάκα που έκαναν σε δύο ηλικιωμένους ανθρώπους ότι η τράπεζα τους παίρνει το σπίτι; Δεύτερη «πλακίτσα» που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ήταν η

ζωντανή σύνδεση με ένα κτηνιατρείο στη Γλυφάδα, προκειμένου να μιλήσουν για το θέμα της τεχνητής γονιμοποίησης των σκύλων. Ο Χρήστος Νέζος (σ.σ συνεργάτης του πρωινού) δεν έμεινε εκεί αφού προχώρησε και στον ερεθισμό του σκύλου ζωντανά στον αέρα της εκπομπής. Και δεν είναι μόνο αυτά. Ο Μάρκος δεν παρέλειψε να πετάει τις σπόντες του στο αντίπαλο δίδυμο λέγοντας ότι του κλέβουν τα παιχνίδια.

The post Ο Μάρκος Σεφερλής χάνει έδαφος, τα μεγάλα φάουλ που του στοίχισαν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα