Είδα τη J.Lo με Φιατάκι

Την έχουμε δει με σορτσάκι, φουστανάκι, μαγιουδάκι, καιρός να δούμε την Τζένιφερ Λόπεζ και με Φιατάκι – έχει λεφτά να πάρει και πιο ακριβό αμάξι!

Από τον Γιάννη Κωνσταντόπουλο

Αν μπεις στο youtube και πατήσεις “Papi”, που μπορεί να έχει χαζό τίτλο αλλά είναι το καινούργιο τραγούδι της Τζένιφερ, θα το δεις και εσύ. Με άλλα λόγια οδηγεί ένα Fiat 500 για τις ανάγκες

του βίντεο κλιπ της. Προφανώς κανείς δεν ξέρει πόσα πήρε αλλά το πακέτο πρέπει να ήταν σοβαρό. Γιατί πολύ απλά είναι καλό το timing.

Οι Ιταλοί –η Fiat εννοώ και όχι σε εθνικό επίπεδο που ακόμα και ο μέγας Μπερλουσκόνι την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια– ξαναγεννήθηκαν μέσα από τις στάχτες τους και από κει που πριν μια δεκαετία ήταν για φούντο, έκαναν ένα απίστευτο οικονομικό comeback. Το βασικό deal που παίζεται όμως είναι αυτό με την αμερικάνικη Chrysler που πλέον συγχωνεύτηκε με τη Fiat Auto και πλέον η δεύτερη απέκτησε πρόσβαση σε εκατοντάδες υποκαταστήματα στις ΗΠΑ με ό,τι τεράστιο σημαίνει αυτό σε επίπεδο επαφής με το παρθένο αμερικάνικο κοινό. Γιατί μέχρι πρότινος οι Αμερικανοί τα μόνα μικρά κυβικά που ήξεραν ήταν οι μηχανές του γκαζόν τους. Τώρα οι μύτες πέφτουν, τα κυβικά συμπιέζονται, οπότε χαριτωμένα και αρκετά γυναικεία, είναι αλήθεια αυτοκίνητα, έχουν την μεγάλη ευκαιρία να τρυπώσουν στο μητροπολιτικό γκέτο. Εξ ου και η Τζένιφερ.

Δες το video clip. Ακόμα και αν δεν σ’ αρέσει το τραγούδι, θα τσεκάρεις τουλάχιστον την J.Lo.

Διαβάστε ακόμα:
* Το ζωγραφιστό μουσείο της Porsche

* Η Κάντιλακ του Έλβις

Keywords
Τυχαία Θέματα