Έφαγε πόρτα ο Μπαρδέμ – Ποιoς διάσημος ηθοποιός αφήνει γένι για τον Μαυρογένη

Κι εκεί που φαινόταν ότι ο Χαβιέρ Μπαρδέμ έχει αρπάξει το ρόλο του Πειρατή Μαυρογένη από τα... μαλλιά, το σκηνικό άλλαξε άρδην με την παραγωγή της ταινίας «Pan» να ανακοινώνει ότι στο κατάρτι θα καθίσει άλλος πειρατής!

Τα παλιρροιακά κύματα άλλαξαν, σύμφωνα με όσα δημοσιεύει το flix.gr, και τις θάλασσες πλέον καλείται ν' αρμενίζει ο Χιου Τζάκμαν. Η Warner Bros. ετοιμάζει πυρετωδώς την ταινία «Pan», με σκηνοθέτη τον Τζο Ράιτ, ο οποίος αφήνει τους κλασικούς

ενήλικους έρωτες («Άννα Καρένινα») για το πιο όμορφο κλασικό παιδικό παραμύθι. Ο τολμηρός σκηνοθέτης βάζει πλώρη για το μύθο, με το «Pan» να προορίζεται για τις αίθουσες στις 17 Ιουλίου του 2015.

Το σενάριο υπογράφει ο Τζέισον Φακς («Ice Age»), ενώ τον έτερο μεγάλο διάσημο πειρατή της ιστορίας, τον Κάπτεν Χουκ, θα υποδυθεί ο Γκάρετ Χέντλαντ. Ο Χιου Τζάκμαν δοκίμασε τις ικανότητές του φέτος σε δύο εντελώς ξεχωριστούς ρόλους, στο «Wolverine» και στο «Prisoners», ενώ τον Μάιο θα τον συναντήσουμε ξανά... μεταλλαγμένο, στο «X-Men: Days of Future Past».

Keywords
Τυχαία Θέματα