Σαπουνόπερα ο αρραβώνας Παπανδρέου: Άλλαξαν γνώμη για τον παπά και τον χώρο

Σε σίριαλ εξελίχθηκε ο αρραβώνας του Ανδρέα Παπανδρέου, γιου του πρώην πρωθυπουργού με πολλά παρατράγουδα και πλούσιο παρασκήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, οι συγγενείς του ζεύγους ενημέρωσαν τον παπα-Βαγγελή ότι την τελετή θα την κάνει τελικά άλλος παπάς ο οποίος είναι συγγενής της νύφης. Επίσης απαγόρεψαν σε όλους τους καλεσμένους να έχουν κινητά τηλέφωνα επειδή δεν θέλουν να διαρρεύσει φωτογραφικό

υλικό.

Λίγο νωρίτερα, ο Γιώργος Παπανδρέου κρυβόταν από τους δημοσιογράφους που τον κυνηγούσαν για να κρατήσει τον αρραβώνα του γιου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο χώρος που θα γίνει το δείπνο του ζεύγους.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι η τελετή θα γίνει σε μία ταβέρνα στη Χερσόνησο αλλά τελικά τα σχέδια άλλαξαν και ο ΓΑΠ αποφάσισε να γίνει σε κάποιον άλλο χώρο η γιορτή.

Πριν από περίπου δύο ώρες αναχώρησαν φορτηγά με παραδοσιακά κρητικά εδέσματα για να μεταφερθούν στο χώρο όπου θα γίνει ο αρραβώνας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε την επιθυμία για παραδοσιακά πιάτα στο μενού και η μητέρα της νύφης συνεννοήθηκε με την ιδιοκτήτρια της ταβέρνας. Έτσι οι καλεσμένοι θα γευτούν παραδοσιακές κρητικές γεύσεις όπως ντάκο, σταμναγκάθι, μυζήθρα και για κυρίως πιάτο ζυγούρι βραστό με σιουφικτό μακαρόνι, αρνί και κοτόπουλο με πατάτες.

Οι ιδιοκτήτες της ταβέρνας άφησαν να εννοηθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρος θα φιλοξενούσε τις δύο οικογένειες και τα μέλη τους θα έφταναν γύρω στις 18:30. Γι αυτό το λόγο έμεινε ανοιχτή και η εκκλησία που βρίσκεται δίπλα από την ταβέρνα μιας και αρχικά είχε προγραμματιστεί ο αρραβώνας να τελεστεί παρουσία ιερέα, ακολουθώντας τις παραδόσεις.

Επίσης σήμερα το μεσημέρι έφθασε στη Κρήτη ο Νίκος Παπανδρέου με την σύζυγο και τα παιδιά τους και άλλα συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας η οποία μένει στο ξενοδοχείο Atlantis στο Ηράκλειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα