«Έφαγε» και τη θεία του ο Κιμ Γιονγκ-Ουν;

15:31 7/1/2014 - Πηγή: KoolNews

Το ΄χει βάλει σκοπό να μείνει μόνος του στη Βόρειο Κορέα ο Κιμ Γιονγκ-Ουν, ειδάλλως δε μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι μέσα σε δύο χρόνια διακυβέρνησης είναι ηθικός αυτουργός δύο επίσημων απαγχονισμών και κατά πάσα πιθανότητα και τρίτου. Ο λόγος για τη θεία του, για την οποία τα επικρατέστερα σενάρια είναι τα εξής: αυτοκτόνησε, υπέστη καρδιακή προσβολή ή μήπως... την έβγαλε από τη μέση - με συνοπτικές διαδικασίες - ο αγαπημένος ανιψιός

της, Κιμ Γιονγκ-Ουν;

Ο λόγος για τη «σατανική» θεία του ακόμη σατανικότερου ηγέτη της Βορείου Κορέας, αλλά τη σύζυγο του άτυχου Τσανγκ Σονγκ Ταέκ. Η συγκεκριμένη θεωρείτο μία από τις δύο γυναίκες που κινούν τα νήματα στην Πιονγκγιάνγκ και τους τελευταίους μήνες η Κιονγκ Χούι έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, ενισχύοντας τις φήμες που την ήθελαν να μην ζει...

Κλείνοντας όμως τα στόματα όλων, η θεία εθεάθη για τελευταία φορά στις 10 Σεπτεμβρίου του 2013 στο πλευρό του ανιψιού της, σε συναυλία που δόθηκε για την 65η επέτειο από την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, ενώ λίγα 24ωρα μετά την εξόντωση του συζύγου της από το βορειοκορεατικό καθεστώς, η 67χρονη διορίστηκε μέλος της επιτροπής κηδειών του κυβερνώντος κόμματος, μια υψηλή θέση.

Η εύθραυστη υγεία της τροφοδότησε τα σενάρια ότι μπορεί να έγινε αυτόχειρας ή να υπέστη καρδιακή προσβολή. Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, η Κιμ Κιονγκ Χούι μπορεί να αυτοκτόνησε μετά την εκτέλεση του συζύγου της, Τσανγκ Σονγκ Ταέκ, ή απλά να έπεσε θύμα του δικτάτορα ανιψιού της.

Για την κλονισμένη υγεία της έκαναν λόγο πολλά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Αρχικά, είχε ακουστεί ότι είναι αλκοολική και στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι δεν της απομένουν πολλά χρόνια ζωής.

Εκτός από τη θεία, και η σύζυγος του Βορειοκορεάτη ηγέτη, Ρι Σολ Γιου, δίνει εντολές στο σύζυγό της. Αν και σπάνια εμφανίζεται δημοσίως, η Ρι επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις του συζύγου της.

Η «σατανική» θεία Κιμ Κιονγκ Χούι, η οποία φημολογείται πως έδωσε το «πράσινο φως» για την εκτέλεση του άπιστου συζύγου της, Γιανγκ Σονγκ Τάεκ και η σύζυγός του Βορειοκορεάτη ηγέτη και "πρώτη κυρία" της χώρας, καλύπτουν τα κενά του νεαρού ηγέτη, αποφασίζουν με σιδηρά πυγμή και ψυχρή, τετράγωνη λογική και ενίοτε κυβερνούν στη θέση του, γράφουν τα νοτιοκορεατικά ΜΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα