37 πράγματα που μπορείς να κάνεις πλέον στα 40 σου

15:10 7/1/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Μην πάθετε κρίση για τα 40, έχουμε μια ολόκληρη λίστα με πράγματα που μπορείτε πλέον να κάνετε, ενώ στα 20 σας δεν είχατε την δυνατότητα αυτή. Είπαμε το ζητούμενο είναι να βλέπουμε τη θετική πλευρά σ΄όλα.

Μπορείτε να πείτε την αλήθεια χωρίς φόβο ή τύψεις.Να δημιουργήσετε μια υγιή σχέση.Να αναγνωρίσετε τα θετικά ενός ατόμου.Να αναγνωρίσετε τα θετικά στο χαρακτήρα σας.Να αναλάβετε όλα σας τα έξοδα.Να μην σας πειράξει αν μείνετε σπίτι Παραμονή Πρωτοχρονιάς.Να
βγείτε χωρίς μακιγιάζ έξω.Προτιμάτε πλέον να διαβάζετε ένα καλό βιβλίο απ΄το να χαζεύετε περιοδικά.Πηγαίνετε στο γυναικολόγο χωρίς να ντρέπεστε.Πηγαίνετε στο ψυχολόγο χωρίς δεύτερη σκέψη.Προσαρμόζεστε στις αλλαγές ευκολότερα.Διεκδικείτε τα όνειρά σας.Δεν σας νοιάζει η τελειότητα. Έχετε καταλάβει πως δεν υπάρχει το τέλειο.Απομυθοποιείτε τα υλικά αγαθά και την ικανοποίηση που σας δίνουν.Πλέον κυνηγάτε τις κρέμες αντιγήρανσης.Προτιμάτε το περπάτημα ή το τρέξιμο, απ΄το γυμναστήριο.Φλερτάρετε με τον πιο έξυπνο τύπο του μπαρ και όχι με τον πιο ωραίο.Δεν είστε πια Drama Queen. Είστε σε θέση να λύνετε μόνες σας τα προβλήματά σας χωρίς γκρίνια και δράμα.Μπορείτε να καταλάβετε ποιοι θέλουν το καλό σας και ενδιαφέρονται για εσάς πραγματικά.Οδηγείτε με σύνεση.Μπορείτε να φαίνεστε ήρωας στα μάτια των παιδιών σας.Είστε ανεξάρτητες.Σταματάτε να σας νοιάζει η γνώμη των άλλων.Έχετε πλέον μάθει να παίρνετε ταξί μετά από ένα καλό ξενύχτι με φίλους.Είστε δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάτε.Μπορείτε να μιλάτε με άνεση σ” αγνώστους.Διεκδικείτε τα θέλω σας.Δεν είστε πλέον fashion victim.Αγνοείτε πια τον πρώην σας.Πλέον πηγαίνετε σε συναυλίες που έχετε την επιλογή να κάτσετε. Ευτυχώς, πέρασαν τα χρόνια της ταλαιπωρίας.Δεν ασχολείστε με πικρόχολα σχόλια του κόσμου.Επίσης, αδιαφορείτε για κάθε είδους κουτσομπολιού της showbiz.Ξέρετε να επιλέγετε καλό κρασί.Περνάτε χρόνο με τον εαυτό σας.Κάνετε αποταμίευση.Μαγειρεύετε και είστε καλή οικοδέσποινα.Έχετε ανάγκη από μία κούπα δυνατό καφέ κάθε πρωί.

Keywords
Τυχαία Θέματα