«Δυναμική» επανεμφάνιση της Χρυσής Αυγής φοβάται η κυβέρνηση μετά τις στυγνές δολοφονίες στα γραφεία τους

Έντονοι είναι οι φόβοι της κυβέρνησης για την κλιμάκωση της βίας μετά την δολοφονία των Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Μάλιστα, οι κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι ο «κύκλος του αίματος» μπορεί να υπονομεύσει τη δημοκρατική ομαλότητα και μάλιστα με απρόβλεπτες συνέπειες. Μπορεί ο φόβος να είναι πια το κυρίαρχο συναίσθημα σε ολόκληρη την ελληνική

κοινωνία, όμως υπάρχει και ένα ακόμη μεγαλύτερο έχει αλλά πιο… ακραία συναισθήματα.

Η ομαδική καταδίκη ολόκληρου του πολιτικού κόσμου για το τρομοκρατικό χτύπημα ήταν άμεση, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη όσα ακολούθησαν της στυγνής δολοφονίας των Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έσπευσε να δηλώσει ότι οι δράστες ήταν «αριστεροί τρομοκράτες, τους οποίους έχει αφήσει ελεύθερο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, την ώρα που φυλακίζει τους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής», ενώ με την ίδια σκέψη ακολουθούν και οι υπόλοιποι βουλευτές. Από τα γραφεία της τοπικής Νέου Ηρακλείου – όπου και έγιναν οι δολοφονίες των δύο αθώων παιδιών – εξαπολύοντας απειλές εναντίον των δημοσιογράφων που απέδωσαν «ένα οπαδικό έγκλημα του Παύλου Φύσσα σε πολιτική δολοφονία».

Το Μαξίμου – ξεκάθαρα – φοβάται πως η δολοφονία των δύο νεαρών θα φέρει και πάλι την τα στελέχη της Χρυσής Αυγής στο προσκήνιο και ακόμη περισσότερο φοβούνται πως με λεπτές χειρουργικές κινήσεις θα καταφέρουν να αναστρέψουν το αρνητικό κλίμα γύρω από το όνομα και την δράση τους.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα