Δράση, σεξ και αίμα: Αυτές είναι οι επτά καλύτερες σειρές του 2014

17:37 7/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Μπορεί να διανύουμε τον έβδομο μήνα του φετινού έτους και το τηλεοπτικό τοπίο να μην έχει ξεκαθαρίσει εντελώς, ωστόσο υπάρχουν κάποιες σειρές που έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας πολλών ανθρώπων και γνωρίζουν τεράστια επιτυχία.

Μπορεί φαινομενικά να είναι νωρίς, αλλά ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιες τηλεοπτικές σειρές και πολύς κόσμος τις βλέπει φανατικά. Διαπλοκές, αίμα, θέματα καρδιάς και πολύ δράση είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που έχουν οι παρακάτω σειρές, οι οποίες έκαναν την διαφορά στο τηλεοπτικό τοπίο, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες του 2014.

The Americans (FX)

Για άλλη μια φορά η αιώνια μάχη βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο: Αμερική εναντίον Ρωσίας. Οι Ελίζαμπεθ και Φίλιπ Τζέκινγκς είναι δύο πανέξυπνοι πράκτορες της Σοβιετικής Ένωσης που παρουσιάζονται σαν ένα παντρεμένο ζευγάρι με παιδιά, αλλά ο σκοπός τους είναι μνα παρακολουθούν την αμερικανική κυβέρνηση. Στοιχεία που προσπαθούν να αποσπάσουν για το πρόγραμμα Stealth που είναι για τον στρατό, τα «παιδιά» τους που προσπαθούν να προσαρμοστούν και έχουμε μια νέα έκδοση του 80’ς δράματος στις οθόνες μας.

Cosmos (FOX)

Ο Νέιλ ΝτεΓκρέις ακολουθεί το έργο του μέντορα του και επανέρχεται με το διαστημόπλοιο του πραγματοποιώντας υπερδιαστημικά ταξίδια. Ο ίδιος απορρίπτει κάθε κίνδυνο και έρχεται αντιμέτωπος με μοναδικές ανακαλύψεις. Η σειρά υπόσχεται τηλεοπτικό υπερθέαμαμα ενώ η φωτογραφία είναι καταπληκτική.

Fargo (FX)

Ο Λόρνε Μάλβο είναι ο κεντρικός ήρωας που καταφθάνει στην Μινεσότα και ασκεί αρνητική επιρροή στους κατοίκους. Η αντιδραστική επιβολή των ανθρώπων και η αιώνια μάχη μεταξύ καλού-κακού με φόντο το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον. Με τους δημιουργούς να είναι θαυμαστές του έργου των αδερφών Κοέν, το αποτέλεσμα μοιάζει ιδανικό.

Game of Thrones (HBO)

Μπορεί οι βιβλιοφάγοι να κατηγορούν την παραγωγή ότι ξεφεύγει στο τηλεοπτικό αποτέλεσμα, ωστόσο την τέταρτη σεζόν του Game of Thrones την παρακολούθησαν όλοι. Φέτος η σειρά τα είχε όλα: Σεξ, διαπλοκή, φαντασία και επικούς θανάτους. Η επιτυχία που γνωρίζει η σειρά είναι τεράστια και είναι σίγουρο πως θα μας κρατήσει συντροφιά για πολλή ακόμα.

The Good Wife (CBS)

Η σειρά ολοκλήρωσε την Πέμπτη σεζόν της φέτος τον Μάιο και συνεχίζει με το ίδιο αυστηρό και επαγγελματικό ύφος. Είναι μία από τις πιο καταξιωμένες τηλεοπτικές σειρές που έχουν ως πρωταγωνίστρια μία δικηγόρο και αναφέρονται όχι μόνο σε νομικές υποθέσεις αλλά και σε θέματα καρδιάς.

Mad Men (AMC)

Η σειρά που μας ταξιδεύει σε άλλη εποχή έχει ως μοναδικό σκοπό να επιβεβαιώσει τους αιώνιους νόμους της εξουσίας. Φέτος συνεχίζει να εκπλήσσει το κοινό ενώ βρίσκεται υψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής ο έβδομος κύκλος.

True Detective

Το True Detective είναι η έκπληξη της χρονιάς ενώ είναι η απόδειξη ότι ο κόσμος δεν ενθουσιάζεται με μοντέρνες εντυπώσεις αλλά εδραιώνεται και στο πλαίσιο του κλασσικού. εκπληκτικό σενάριο φανερώνει την υπεροχή των αστυνομικών υποθέσεων όπως συνδυάζεται σε ένα απόλυτα αργό και ρεαλιστικό μυστηριακό περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα