Δολοφονική επίθεση στον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σπασμένο σαγόνι

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, δέχτηκε δολοφονική επίθεση με σφυρί ενώ κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μόσχας με χτυπήματα στο κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια.

Ρώσικα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι, ο ιθύνων νους της "ομάδας του στρατού" βγήκε από ένα μανάβικο και κατευθυνόταν στο όχημά του το βράδυ της Δευτέρας, κατά τις 21:00,

όταν δυο άγνωστοι τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές κι ένα σφυρί στο πρόσωπο, στα χέρια και τα πόδια! Το sports.ru αναφέρει ότι ο Βατούτιν νοσηλεύεται με σπασμένο σαγόνι και κάταγμα στο ζυγωματικό!

«Ο Αντρέι νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σταθερή. Ο πρόεδρος είναι υποχρεωμένος να απουσιάσει από αρκετά παιχνίδια της ομάδας μας. Ζήτησε να μεταφερθούν οι ευχαριστίες και οι χαιρετισμοί του σε όσους εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του. Η ομάδα και ο οργανισμός συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωσή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας .

«Εμείς, ως VTB United League, είμαστε συγκλονισμένοι με ό,τι έγινε. Ευχόμαστε στον Αντρέι γρήγορη ανάρρωση, είμαστε στο πλευρό του και καταδικάζουμε την επίθεση» εξήγησε ο Γενικός Διευθυντής της λίγκας, Αλεκσάντερ Φεντότοφ ενώ ο Βατούτιν φέρεται να δήλωσε ότι η επίθεση ήταν προμελετημένη.

The post Δολοφονική επίθεση στον πρόεδρο της ΤΣΣΚΑ – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σπασμένο σαγόνι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα