Τεράστια γκάφα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να … διευκολύνει τους παιδόφιλους

Το… τερμάτισε για μία ακόμη φορά η κυβέρνηση με τη Βασιλική Κατριβάνου που υπέπεσε σε μία απίστευτη γκάφα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο που αφορά την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια, ζήτησε ουσιαστικά να περάσει και μια τροπολογία που ευνοεί τους παιδόφιλους!

Συγκεκριμένα, προφανώς λόγω άγνοιας, η Κατριβάνου κατέθεσε τροπολογία με την οποία

ζητούσε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Νικόλαο Παρασκευόπουλο να καταργήσει το άρθρο 347 του Ποινικού Κώδικα που προβλέπει τις κυρώσεις για την παρά φύση ασέλγεια και σε ανηλίκους!

Η τροπολογία αυτή, όπως ήταν λογικό έφερε αντιδράσεις με τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Βασίλειο Κόκκαλη να της απαντάει σε έντονο ύφος: «Κυρία Κατριβάνου, δεν γνωρίζετε νομικά. Λέτε για το αρ. 347 ότι δεν συντρέχει λόγος εξειδικευμένης ρύθμισης. Ποιο είναι όμως το προστατευόμενο υλικό; Μήπως συνδέεται με την παιδοφιλία και την πορνογραφία ανηλίκων;»

Καλό θα ήταν πάντως να αποκαλύψει το σκεπτικό της η κυρία Κατριβάνου και για ποιο λόγο θεωρεί πως θα πρέπει να συμπεριληφθεί και η συγκεκριμένη τροπολογία, που αφορά ανήλικους, στο νομοσχέδιο.

The post Τεράστια γκάφα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να … διευκολύνει τους παιδόφιλους appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα