Δις ισόβια στους δράστες της ανατριχιαστικής δολοφονίας στα Ιωάννινα

Δικαιώθηκαν οι συγγενείς της Καίτης Δούβλη που βασανίστηκε και δολοφονήθηκε άγρια από 5 Γεωργιανούς στα Ιωάννινα, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

Σύμφωνα με το epirusgate, το Μικρό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πρέβεζας έκρινε ότι οι τέσσερις από τους κατηγορούμενους είχαν άμεση συμμετοχή στη ληστεία και στη δολοφονία της άτυχης γυναίκας και

τους επέβαλε ποινή κάθειρξης δις ισόβια.

Το πέμπτο άτομο της συμμορίας, μία γυναίκα τιμωρήθηκε σε ισόβια κάθειρξη συν 13 ακόμη χρόνια για συμμετοχή της στη δολοφονία και τη ληστεία.

Το χρονικό της συγκλονιστικής ιστορίας ξεκινάει στις 2 Μαΐου 2012 όταν και δολοφονήθηκε η άτυχη γυναίκα. Η κ. Δούβλη νοίκιαζε το διπλανό διαμέρισμα από το σπίτι της και άνοιξε στους δράστες που εμφανίστηκαν σαν πιθανοί ενοικιαστές. Οι δολοφόνοι της την χτύπησαν πολλές φορές στο κεφάλι, την έδεσαν, την φίμωσαν με μονωτική ταινία, της έβγαλαν τα ρούχα, την μαχαίρωσαν και στο τέλος την έπνιξαν!

Έπειτα από την αστυνομική έρευνα, μία εβδομάδα αργότερα, η ΕΛΑΣ βρήκε τα ίχνη της πολυμελούς σπείρας αλλοδαπών από την Γεωργία, τα οποία γνώριζαν ότι το θύμα διαθέτει περιουσιακά στοιχεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα