Έχασε 304 κιλά και ερωτεύτηκε!

Ο Πόλ Μάνσον ζύγιζε 444 κιλά και έκανε εγχείρηση γαστρικού μπάι πας. Έπειτα απο την απώλεια κιλών γνώρισε τυχαία τον έρωτα στο πρόσωπο της Ρεμπέκα Μάουνταιν και δηλώνει ευτυχισμένος.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω ίντερνετ έπειτα από ένα friend request που έκανε η Ρεμπέκα στον Μάνσον συγκινημένη από ένα ντοκιμαντέρ που είδε στην τηλεόραση, ήθελε να βρει έναν πλαστικό χειρούργο να του αφαιρέσει το περιττό δέρμα έπειτα από την μεγάλη απώλεια κιλών. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του 52χρονου η Ρεμπέκα μόλις το είδε είπε:«Θέλω να βοηθήσω

αυτόν τον τύπο».

Αρχικά ξεκίνησαν να μιλάνε μέσω facebook σαν δύο φίλοι. Δεν υπήρχε τίποτα το ρομαντικό μεταξύ τους. Συζητούσαν απλά για τη βοήθεια που ήθελε να προσφέρει η Ρεμπέκα «Δεν ήξερα τίποτα γι αυτή αλλά συζητούσαμε γενικά για τη ζωή της και το πόσο θέλει να με βοηθήσει». Έπειτα χτύπησαν τον Μάνσον τα βέλη του έρωτα στη μαγική οθόνη του σκάιπ «Μόλις τη δεύτερη φορά που συζητήσαμε συνειδητοποίησα ότι ήμασταν κάτι παραπάνω από φίλοι, ένιωθε και αυτή το ίδιο και μου πρότεινε να γίνουμε ζευγάρι».

«Είναι η προσωπικότητα της που με έκανε να την ερωτευτώ, το πάθος της και το γλυκό χαμόγελό της» δήλωσε ο Μάνσον και ανυπομονεί να την δει από κοντά: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος! Θέλει απεγνωσμένα να συναντηθούμε από κοντά, το ίδιο και εγώ».

Ας ελπίσουμε να πετύχει η σχέση μεταξύ τους για να νιώσει και ο Μάνσον καλύτερα. Είναι άνεργος λόγω του ότι δεν μπορούσε πια να εργαστεί από τα πολλά κιλά, για πολύ καιρό δεν μπορούσε να μετακινηθεί και μετά την εγχείρηση η μεγάλη απώλεια κιλών προκάλεσε προβλήματα στο δέρμα του: «Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να δω φως στην άκρη του τούνελ, μετά γνώρισα την Ρεμπέκα και ο κόσμος μου γέμισε με συναισθήματα και ενθουσιασμό».

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφία, Metro

Keywords
Τυχαία Θέματα