Δημήτρης Αποστόλου: «Αν αρχίσω να μιλάω, δεν χρωστώ καλό λόγο σε κανέναν»

Τον Δημήτρη Αποστόλου, που όλοι θυμόμαστε από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Κόκκινο Δωμάτιο», βλέπουμε τώρα να επιστρέφει μέσα από τις «Τρίχες» του Ant1. Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Εγώ», μίλησε για το επίθετο του παράξενου που τον ακολουθεί, για την ψυχανάλυση και για τη γιατρειά όλων.

Στην ερώτηση πως του φαίνεται που τον ακολουθεί η φήμη ενός από τους πιο παράξενους στο χώρο, δηλώνει: «Ναι, ισχύει ότι είμαι παράξενος.

Δεν έδινα συνεντεύξεις γιατί στρέφονται γύρω από ένα πεδίο αδιάφορο, σε πάνε από το ένα θέμα στο άλλο. Δεν είμαι πολύ ευχάριστος άνθρωπος. Αν αρχίσω να μιλάω, δεν χρωστώ καλό λόγο σε κανέναν. Κάποια στιγμή, ενάμιση μήνα πριν ανέβει το έργο μου, το απέσυρα γιατί δεν μου άρεσε ο τρόπος που το έπαιζαν.

Τους είπα δεν είναι δικό σας πια και δεν σας αφορά. Ο μοναδικός άνθρωπος που φοβόμουν τη γνώμη του, τη ματιά του και την απόρριψή του, ήταν η μάνα μου. Δεν με ενδιαφέρει αν με απορρίψει ο κόσμος. Ακόμα και στη Μάγδα, που είναι ο άνθρωπός μου, της είπα πως μας γέννησε άλλη μάνα. Η μάνα είναι η αρχή και το τέλος όλων. Εφόσον λοιπόν αυτή η μάνα που με διαμόρφωσε, με μεγάλωσε και ήταν το σύμπαν μου χάθηκε, δεν με ενδιαφέρει να πουν ότι είμαι ο χειρότερος».

Συνέχισε τονίζοντας: «Δεν θα μπω σε ψυχανάλυση γιατί δεν πιστεύω σε αυτή την επιστήμη καθόλου. Αν έχω πρόβλημα και κουσούρια θα τα κουβαλήσω στην επόμενη ζωή μου».

Τη γνώμη του για την ψυχανάλυση εξέφρασε, λέγοντας: «Δεν μου αρέσει καθόλου. Προσπάθησα να αποτρέψω δυο- τρεις ανθρώπους από το να πάνε σε ψυχαναλυτή, αλλά δεν τα κατάφερα και τώρα τους βλέπω χειρότερα. Αυτοί, για να έχουν το εμπόριο της ψυχής, σκαλίζουν και σου βγάζουν πράγματα που δεν υπάρχουν. Λες στον ψυχαναλυτή πως ήρθα να λύσω τρία πράγματα και κείνος σου δημιουργεί ένα καθεστώς ότι είναι άλλα τόσα και τρομάζεις. Και δεν τελειώνει πουθενά. Τρία πράγματα φοβόμαστε, το θάνατο, τη μοναξιά και το αν δεν έχουμε να φάμε».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Δημήτρης Αποστόλου: «Αν αρχίσω να μιλάω, δεν χρωστώ καλό λόγο σε κανέναν» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα