Δίδυμα μοντέλα βασάνισαν αντίζηλό τους γιατί… αποκάλυψε τις πλαστικές τους επεμβάσεις [εικόνες]

Οι δίδυμες αδελφές Γέιμι και Κλαούντια Ρέι είναι όμορφες και επιτυχημένες. Φαινομενικά τα είχαν όλα. Τι ήταν όμως αυτό που τους έκλεινε το δρόμο και γιατί ένιωθαν πως πρέπει να… το ξεφορτωθούν επειγόντως;

Οι καλλονές από την Κολομβία είχαν ένα βασικό πρόβλημα: μία όμορφη αντίζηλο την οποία έκρινα αναγκαίο να βγάλουν μια και καλή από τη μέση. Το όνομα αυτής; Καρολίνα Μούνιοζ. Έχοντας κυριευθεί από αξεπέραστο θυμό, έφτασαν στο σημείο να απαγάγουν τη νεαρή κοπέλα και να την υποβάλουν σε φρικτά βασανιστήρια.

Η Γέιμι Ρέι

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η εφημερίδα «El Tiempo» αναφέρει πως όλα συνέβησαν στις 31 Ιανουαρίου του 2015, ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο την ημέρα εκείνη η μία από τις δύο αδελφές, η Γέιμι, κατάφερε να πείσει το μοντέλο-πρόβλημα να επιβιβαστεί σε ένα όχημα και στην συνέχεια της επιτέθηκε.

Καρολίνα Μούνιοζ

Οι αδερφές της έκαναν ηλεκτροσόκ, την έγδυσαν, της έκοψαν τα μαλλιά και στην συνέχεια ανέβασαν φωτογραφίες της στους λογαριασμούς της στα social media αφού την πίεσαν να τους πει τους κωδικούς. Όπως φαίνεται, η πρωτοφανής αυτή επίθεση ήταν η συνέχεια μίας βεντέτας ανάμεσα στα μοντέλα που ξεκίνησε από τα social media και κατέληξε με την Καρολίνα γυμνή και εγκαταλελειμμένη σε έναν έρημο δρόμο στη μέση του πουθενά.

Η Κλαούντια Ρέι

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τι είχε κάνει η Καρολίνα στις δύο αδελφές που τις έφτασε σε αυτό το σημείο; Όπως ομολόγησε η ίδια, είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ με το όνομα των δύο αδελφών και ανέβαζε φωτογραφίες τους όπως ήταν πριν τις πλαστικές επεμβάσεις τις οποίες έκαναν για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους. Η ίδια ισχυρίστηκε πως το έκανε για να εκδικηθεί τις δύο αδελφές για αρνητικά σχόλια που έγραψαν σε βάρος της στο διαδίκτυο.

Η Γέιμι έχει συλληφθεί σύμφωνα με την εφημερίδα Vasco, ενώ η αδελφή της είναι ακόμη ελεύθερη και καταζητείται από τις αρχές. Οι δύο αδελφές μάλιστα αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 28 ετών.

Συμπέρασμα; Μακριά από γυναικοκαβγά...

The post Δίδυμα μοντέλα βασάνισαν αντίζηλό τους γιατί… αποκάλυψε τις πλαστικές τους επεμβάσεις [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα