Διαφορετική η Πίπα στη Νέα Υόρκη

14:22 6/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Πιο χαμογελαστή, σέξι και λαμπερή από ποτέ η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον βρήκε τον έρωτα μακριά από την Βρετανία και ετοιμάζεται για μετακόμιση.

Διαμέρισμα στο Μανχάταν ψάχνει η Πίπα Μίντλετον και οι πληροφορίες την θέλουν αποφασισμένη να ζήσει ανέμελα μακριά από τον έλεγχο των βρετανικών ανακτόρων. Η βασίλισσα Ελισάβετ, πεθερά της αδερφής της Κέιτ Μίντλετον η οποία έχει παντρευτεί τον διάδοχο του θρόνου Γουίλιαμ, την έχει τρελάνει στις επιπλήξεις για την εργένικη ζωή και τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες (υπονοώντας ότι η Πίπα εκμεταλλεύεται τη σχέση της με το παλάτι για να προωθεί την επιχείρηση οργάνωσης δεξιώσεων και τα βιβλία της)! Καιρός είναι, λοιπόν, να ζήσουν… μακριά κι αγαπημένοι.

Ο φακός του Splash, εντόπισε μάλιστα την Πίπα να μπαίνει σε κτίριο με πολυτελείς κατοικίες, στο Μανχάταν και τα media έσπευσαν να διαδώσουν ότι πέφτουν οι υπογραφές για το δώρο γενεθλίων της (αύριο γίνεται 29 ετών)!

Έφτασε μάλιστα στο κτίριο με ταξί συνοδευόμενη από μια φίλη της μεσίτρια και παρά τον συννεφιασμένο καιρό επέλεξε να συνδυάσει την ολοκαίνουρια Kate Spade τσάντα της με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Ούτως η άλλως η Πίπα σκοπεύει να μείνει αρκετούς μήνες στις ΗΠΑ προκειμένου να προωθήσει το νέο της βιβλίο («Γιορτάστε: Μια χρονιά γεμάτη εκδηλώσεις για την οικογένεια και τους φίλους) αν και οι φήμες οργιάζουν ότι το σπίτι στη Νέα Υόρκη το ψάχνει γιατί θέλει να είναι κοντά στον εκατομμυριούχο Άλεξ Μπαλάζ με τον οποίο είναι «τσιμπημένη».

Εκείνος άλλωστε για να την πείσει την μετέφερε με το υδροπλάνο του στην έπαυλή του στο Σέλτερ Άιλαντ αδιαφορώντας για το κόστος του ταξιδιού (525 ευρώ η πτήση)…

Χτες βέβαια καθόταν δίπλα δίπλα με τον γοητευτικό απόφοιτο του Χάρβαρντ και γνωστό τενίστα Spencer Vegosen ο οποίος της εξηγούσε τι συνέβαινε στα κορτ του φημισμένου U.S. Open….

Keywords
Τυχαία Θέματα