Παπαρίζου:Ο νέος σύντροφος και… η δίκη

13:43 6/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Σε σημερινή του συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly»,ο Τόνυ Μαυρίδης μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύντροφό του, εξηγώντας πως « το κεφάλαιο Έλενα έχει κλείσει για μένα».

«Δυστυχώς η εξέλιξη των πραγμάτων μας οδηγεί στα δικαστήρια. Ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ και δεν το ήθελα. Είναι όμως ο μοναδικός τρόπος να λύσουμε τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Είναι αλήθεια ότι ο δικηγόρος μου την επόμενη εβδομάδα θα προβεί σε κατάθεση αγωγής, προκειμένου να διεκδικήσει

τα χρήματα που μου αναλογούν από το 20% της εταιρείας που έχουμε από κοινού. Η κίνηση αυτή δεν είναι εγωιστική, αλλά όταν ξαφνικά το «μας» γίνεται «μου», τότε οφείλω να διεκδικήσω αυτά που επί χρόνια δούλεψα και ποτέ δεν πήρα», είπε ο Τόνυ Μαυρίδης.

Κατά τα άλλα, ο Τόνυ δήλωσε ότι διανύει μια πολύ καλή περίοδο και πως ο χωρισμός του από την Έλενα του έκανε καλό – κυρίως γιατί τον βοήθησε να απαλλαγεί από τον χαρακτηρισμό «χαραμοφάης»…

«Ο χωρισμός μας μου έκανε πολύ καλό, καθώς έπαψα να ασχολούμαι αποκλειστικά με την Έλενα κι έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ και με άλλους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα, ο Πάνος Κιάμος, ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Σταμάτης Γονίδης. Από την άλλη, μετά το χωρισμό μας είχα να αντιμετωπίσω και αντιμετώπισα τον χαρακτηρισμό του “χαραμοφάη”. Διότι κανείς δεν γνώριζε τι πραγματικά έκανα για την Παπαρίζου. Βαρέθηκα να κουβαλάω την ταμπέλα του “φύλακα – αγγέλου” . Η Έλενα γνωρίζει πολύ καλά τι έκανα για εκείνη και για την καριέρα της», είπε.

Όσο για το μέλλον ; Όπως εξήγησε, έχει ανοίξει κιόλας «μια νέα σελίδα» στη ζωή του. «Είμαι ευτυχισμένος δίπλα σε μια γυναίκα που με καταλαβαίνει, μου έχει σταθεί και στα εύκολα και στα δύσκολα και με συμπληρώνει…. Η Εύα είναι η νέα σελίδα στη ζωή μου, για την οποία έχω σκοπό να γράψω πολλά κεφάλαια…»

Αλλά και η Έλενα, με τη σειρά της, φαίνεται πως έχει αλλάξει «βιβλίο». Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ την «τσάκωσε» με τον νέο της αγαπημένο σε βραδινή τους έξοδο στον Ταύρο.

Το ζευγάρι, έφτασε στο μαγαζί γύρω στις δέκα το βράδυ, κάθισε απέναντι σε ένα από τα πιο κεντρικά τραπέζια και έμεινε εκεί για περίπου δύο ώρες – οι δυό τους ήταν θερμοί, διαχυτικοί και έδειχναν ερωτευμένοι. Γύρω στα μεσάνυχτα έφυγαν πιασμένοι χεράκι, χεράκι και όσοι τους είδαν λένε πως επιτέλους, για πρώτη φορά μετά από καιρό η Έλενα έδειχνε ήρεμη και ευτυχισμένη.

Keywords
Τυχαία Θέματα