Η παπαδιά είχε πολλούς εραστές

10:32 6/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Ο ερωτικός σύντροφος της παπαδιάς που εκτέλεσε τον παπά καταμεσής του δρόμου έπειτα από άτσαλα καταστρωμένο σχέδιο λέει πως εκείνη έψαχνε απεγνωσμένα τον δολοφόνο του άντρα της ανάμεσα σε διάφορους εραστές. Κίνητρο ήταν η μεγάλη περιουσία του παπά και η ταβέρνα.

Απίστευτες αποκαλύψεις και πιπεράτα σενάρια είναι σίγουρο πως θα εξάπτουν τη φαντασία του κόσμου όσο διαρκεί η προσπάθεια διαλεύκανσης της υπόθεσης δολοφονίας του ιερέα στην Ηλεία από τη σύζυγό του και τον φίλο της. Οι δύο εραστές αφού ομολόγησαν την εμπλοκή τους στο έγκλημα αλληλοκατηγορούνται προκειμένου να ελαφρώσει ο καθένας

τη θέση του με αποτέλεσμα να ακούγονται απίστευτες λεπτομέρειες για τη σχέση τους αλλά και τη σχέση της παπαδιάς με τον παπά.

Η παπαδιά έχει ισχυριστεί ότι ο σύζυγός της την κακοποιούσε, εκείνη τα έλεγε στον εραστή της κι αυτός την πίεζε να τον βγάλουν από τη μέση για να ζήσουν ήρεμοι κι ευτυχισμένοι.

Ο 40χρονος Νίκος Παναγόπουλος που εκτέλεσε τον παπά πυροβολώντας πισώπλατα, όμως, λέει την ιστορία… με τον δικό του τρόπο.

Μιλώντας στο site iliaoikonomia.gr, ο συνήγορος του δράστη υποστηρίζει ότι η παπαδιά είχε και άλλη εξωσυζυγική σχέση και είχε προσπαθήσει να πείσει και εκείνον τον εραστή να σκοτώσουν τον σύζυγό της. Το είχε, λέει, βάλει σκοπό να εξοντώσει τον παπά -με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά- για οικονομικούς λόγους (“για τα περιουσιακά και την ταβέρνα του”)! Ανέφερε ακόμη ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο η παπαδιά να είχε χτυπήσει τον ιερέα στο κεφάλι και μετά τον πυροβολισμό του.

Στον δολοφόνο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ στη σύζυγο του θύματος, Θεοδώρα Αυγεροπούλου, ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία και άμεση συνέργια.

Το ζευγάρι θα οδηγηθεί στις φυλακές, ενώ βρέθηκε και το όπλο του φονικού κοντά στο σπίτι του δράστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα