Δες την Κιμ Καρντάσιαν να πίνει γάλα από την καμήλα!

Η βασίλισσα του αμερικανικού ριάλιτι φροντίζει την επιδερμίδα της με ένα ποτήρι γάλα καμήλας για το οποίο έφτασε μέχρι το Μπαχρέιν… Και φυσικά μας ενημερώνει σχετικά μέσω instagram και  twitter. 

«Εσύ έχεις πιεί γάλα καμήλας;» ρωτάει η Κιμ Καρντάσιαν μέσα από το twitter της και σε ενημερώνει πως θα έπρεπε να την μιμηθείς για να κάνεις

ένα απροσδόκητο δώρο στον εαυτό σου!  Ομάδα επιστημόνων από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, υποστηρίζει ότι το γάλα της καμήλας είναι τόσο υγιεινό και θρεπτικό που μπορεί να συγκριθεί ακόμη και με το μητρικό ενώ ο Ούλριχ Γουερνέρι, επιστημονικός διευθυντής του Εργαστηρίου Κτηνιατρικής Ερευνας του Ντουμπάι, λέει πως το εν λόγω γάλα, περιέχει πέντε φορές περισσότερη βιταμίνη C από το γάλα αγελάδας, λιγότερα λιπαρά, λιγότερη λακτόζη και περισσότερη ινσουλίνη, αποτελώντας έτσι μία καλή λύση για διαβητικούς και άτομα με δυσανεξία.

Η Καρντάσιαν για να το βρει έφτασε μέχρι το βασίλειο του Μπαχρέιν και το Κουβέιτ αλλά… θα μπορούσε κάποιος να της πει ότι υπάρχει παστεριωμένο γάλα καμήλας σε όλα τα σούπερ μάρκετ! Χόλυγουντ!
Keywords
Τυχαία Θέματα