Έρευνα: Οι πορνοστάρ είναι πιο ευτυχισμένοι από σένα

Πορνοστάρ: Ένα «στιγματισμένο» επάγγελμα. Όχι όμως πια! Τα δεδομένα άλλαξαν. Οι πορνοστάρ είναι ευτυχισμένες.Παλαιότερα το να είναι κάποια γυναίκα πορνοστάρ αντιμετωπιζόταν με αρνητικό τρόπο από την κοινωνία. Πλέον όμως όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν την επιθετική της κοινωνίας αλλά εμφανίζουν και καλύτερους δείκτες ευτυχίας και αυτοπεποίθησης μεταξύ των άλλων ανθρώπων!

Σύμφωνα με την νέα έρευνα του «Journal for Sex Research» οι γυναίκες πορνοστάρ ενώ παλαιότερα αντιμετωπίζονταν αρνητικά σε σχέση με τους

άνδρες συναδέλφους τους για το επάγγελμά τους, όλα άλλαξαν με την διάδοση του πορνό μέσω διαδικτύου. Έτσι μέχρι το 2001 οι γυναίκες που εργάζονταν στην βιομηχανία του πορνό γίνονταν δέκτες αρνητικών σχολίων για την δουλειά τους.

Τότε ήταν που η διάδοση πληροφοριών μέσω διαδικτύου άλλαξε το κλίμα. Μάθαμε πως η Άσια Καρέρα (πορνοστάρ) έχει IQ 156, ενώ πολλές άλλες αποδεικνύονται ευφυείς επιχειρηματίες! Πολλές ήταν οι προσωπικές πληροφορίες αυτών των γυναικών που είδαν το φως της δημοσιότητας και απέδειξαν πως δεν πρόκειται για κακοποιημένα άτομα, αλλά για «κανονικές» γυναίκες.

Έντονη πολεμική ενάντια στην βιομηχανία του πορνό ασκούσαν και οι φεμινίστριες δημοσιεύοντας έρευνες στις οποίες υποστήριζαν πως οποιαδήποτε ταινίες ερωτικού περιεχομένου αποτελεί βιασμό των γυναικών. «Πορνογραφία: Οι άνδρες εξουσιάζουν τις γυναίκες» αυτός ήταν ο τίτλος της έκθεσης φεμινιστικών οργανώσεων οι οποίες τόνιζαν πως πρόκειται για άποψη του κινήματος και όχι προσωπική. «Οι ταινίες αυτές προωθούν την ανισότητα» λένε.

Ωστόσο τέτοιες απόψεις επικρατούσαν επειδή δεν υπήρχε «εμπειρική» γνώση του ζητήματος. Στην πραγματικότητα οι γυναίκες πορνοστάρ είναι χαρούμενες, υγιείς, και δεν προέρχονται κατά κύριο λόγο από διαλυμένες γυναίκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα