«Δεν είμαι αρχηγός συμμορίας, o Βαγγέλης ήταν κολλητός μου»: Τι υποστηρίζει ο φερόμενος ως αρχηγός [βίντεο]

Ξέσπασε ο φερόμενος ως αρχηγός της συμμορίας που τραμπούκιζε τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο 18χρονος πρωτοετής φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής υποστηρίζει πως όχι μόνο δεν είναι μέλος της «συμμορίας» αλλά ήταν «κολλητός» με τον αποθανόντα φοιτητή.

«Μου είχαν υποκλέψει κάποιες φωτογραφίες από το facebook και με κατηγορούν ότι είμαι ο αρχηγός της παρέας και τραμπούκιζα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, πέρυσι και φέτος. Γράφουν ότι σύμφωνα με τα πορίσματα της ΕΔΕ

“Αυτός είναι ο αρχηγός της παρέας που τραμπούκιζε τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και είναι ο μοναδικός φαντάρος”», υποστηρίζει ο νεαρός που σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι ο αρχηγός της συμμορίας των κρητικών.

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι ενός πρωτοετή φοιτητή που δεν έχει πάει στρατό και όπως ο ίδιος τονίζει, τα χακί που φοράει στη φωτογραφία είναι του ξαδέρφου του που είχε πάει στρατό. «Με μπερδεύουν με έναν φαντάρο που έχει φύγει από την σχολή», είπε ο 18χρονος ενώ ο πατέρας του τονίζει πως ο γιος του είναι αθώος.

«Έχουν δείξει και μία άλλη παρέα που δεν είναι καν Κρητικοί, είναι από τις Σέρρες, από τα Καλάβρυτα και δείχνει ότι είμαστε εμείς που πειράζαμε τον Βαγγέλη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το σινεμά όταν είχαμε πάει όλοι μαζί», είπε ο 18χρονος και υποστηρίζει πως είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο ίδιος τονίζει πως φοβάται και εν κυκλοφορεί στο δρόμο ενώ υποστηρίζει πως ο κόσμος βλέπει στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που οδήγησε τον Βαγγέλη στο θάνατο: «Δεν μπορώ να βγω έξω. Πιστεύω ότι θα με δει κανείς, θα με δείξει, είναι δακτυλοδεικτούμενος. Πιστεύω ότι θα μου επιτεθούν. Δεν ξέρω πως θα το πάρει ο κόσμος. Με ενοχοποιούν και με βρίζουν στο ίντερνετ. Έμεινα έκπληκτος γιατί ήμασταν κολλητοί με τον Βαγγέλη το ξέρουν και οι γονείς του. 4 μήνες κάναμε παρέα. Έκανε καταγγελίες με τον δικηγόρο και περιμένουμε να κατεβούν με εντολή εισαγγελέα όλες αυτές οι αναρτήσεις».

«Του κλέψαν από το Facebook τις φωτογραφίες, τις κατέβασαν στο ίντερνετ και τον ενοχοποιούνε ότι αυτός ήταν ο αρχηγός των Κρητικών και έκανε τα βασανιστήρια στο Βαγγέλη, παρόλο που ήταν φίλοι με τον Βαγγέλη», είπε ο πατέρας του 18χρονου.

Φωτογραφία Eurokinissi

The post «Δεν είμαι αρχηγός συμμορίας, o Βαγγέλης ήταν κολλητός μου»: Τι υποστηρίζει ο φερόμενος ως αρχηγός [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα