Δέκα αποκαλύψεις για την Amy

Περίπου ένα χρόνο μετά τον θάνατό της, ο πατέρας της Amy Winehouse, Mitch, κυκλοφόρησε το βιβλίο “Amy, My Daughter” και είναι μέσα στις αποκαλύψεις.

Άγνωστες στιγμές της ζωής της, τα όνειρά της, οι σκέψεις, αλλά και οι εμπνεύσεις της. Αυτά και πολλά άλλα αναφέρει στο βιβλίο του “Amy, My Daughter” ο Mitchel Winehouse, όπου “πρωταγωνιστεί” η αδικοχαμένη Amy Winehouse, η οποία στις 23 Ιουλίου του 2011 άφησε την τελευταία

της πνοή στο σπίτι της. Πάρε μια πρώτη γεύση, με 10 αποκαλύψεις που θα συζητηθούν πολύ…

1. Την πρώτη της οντισιόν την έκανε σε ηλικία 10 ετών, για έναν ρόλο στο μιούζικαλ “Annie”. Κάποια στιγμή κατά την οντισιόν ο πιανίστας άλλαξε τον ρυθμό του κομματιού και κατέστρεψε την οντισιόν της Amy. Τότε η γιαγιά της πήγε στον σκηνοθέτη και του έβαλε τις φωνές ότι δεν ξέρει τι κάνει. Περιττό είναι να αναφέρουμε ότι η Winehouse δεν πήρε τον ρόλο.

2. Η Winehouse μετά την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου ήθελε να ανοίξει μια αλυσίδα με retro εστιατόρια, όπου οι σερβιτόροι θα κυκλοφορούσαν πάνω σε πατίνια.

3. Όταν στα 17 αποφάσισε να στείλει το πρώτο της demo το διακόσμησε με αυτοκόλλητα από καρδιές και αστέρια.

4. Δεν της άρεσε να πηγαίνει σε επαγγελματικά meeting. Αλλά σε ένα πολύ σημαντικό ο μάνατζέρ της την απείλησε πως αν δεν πάει, τότε θα την βάλει στον “πάγο”. Η Winehouse υπέκυψε, έστω και αν έφτασε στο meeting καθυστερημένα.

5. Ο στίχος “My daddy thinks I’m fine” από το κομμάτι της “Rehab” είναι βγαλμένος από την πραγματική της ζωή. Μετά την πρώτη της αποτοξίνωση, σε συζήτηση που είχε η δισκογραφική της εταιρία με τον πατέρα της, ο Mitch Winehouse υποστήριξε ότι η κόρη του είναι μια χαρά, απλά είχε πιει πολλά ποτά ένα βράδυ!

6. Ήθελε να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με Εβραϊκά εορταστικά κομμάτια, όπως ήταν τα Χριστουγεννιάτικα άλμπουμ της δεκαετίας του ’60.

7. Στο δεύτερο ταξίδι της στις ΗΠΑ γνώρισε πολλούς διάσημους, όπως τους Courtney Love, Ron Jeremy, Danny DeVito, Michael Bublé και τον Bruce Willis, που την κάλεσε και στο πάρτι του.

8. Όταν το 2008 η Amy και ο Blake Fielder-Civil πήγαν σε κέντρο αποτοξίνωσης, ο πρώην άντρας της εξομολογήθηκε στον πατέρα της ότι δεν είχε κανένα σκοπό να αποτοξινωθεί, καθώς του άρεσε που ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά.

9. Ο εθισμός της με τα ναρκωτικά ήταν μεγάλος. Σε τέτοιο βαθμό που έβαζε τον ντίλερ της να της τα φέρνει στο κέντρο αποτοξίνωσης που βρισκόταν.

10. Το Amy Winehouse Foundation ιδρύθηκε μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας και ο σκοπός του είναι να βοηθάει νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική, αλλά και να χρηματοδοτεί κέντρα αποτοξίνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα