Δεύτερο ντιμπέιτ στη ΝΔ: Κεφαλογιάννη, Ράπτη, Καραμανλή με Μάκη Γιομπαζολιά

Η απόφαση των τεσσάρων υποψηφίων για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας να διοργανώσουν ντιμπέιτ στην ΕΡΤ, δεν συγκίνησε ιδιαίτερα τον γκουρού του είδους, Μάκη Γιομπαζολιά. Ο σοφός Μάκης αρνήθηκε την τιμητική πρόταση να είναι ο συντονιστής του γιατί είχε άλλα, μεγαλόπνοα σχέδια.

Υμνεί τον Νέστορα της δημοσιογραφίας ο Μάκης Ρηγάτος

Ήθελε παράλληλα με το επίσημο ντιμπέιτ των μαντραχαλάδων να γίνει και ένα ανεπίσημο με την παρουσία των ανθών του κόμματος, για τους πιο μερακλήδες ψηφοφόρους. Για το λόγο

αυτό κάλεσε την Όλγα Κεφαλογιάννη, την Έλενα Ράπτη, την Άννα Καραμανλή και τη Φώφη Γεννηματά.

Στη Φώφη είπε ότι θα κουβέντιαζαν για τις επιπτώσεις της ανόδου της κεντροαριστεράς στην αναπαραγωγή του κάστορα και της ζήτησε να περάσει μισή ώρα πιο νωρίς απ’ το σπίτι του φορώντας μόνο ένα καστόρινο παλτό για να έχουν χρόνο να κάνουν μια εισαγωγή στο θέμα τα δυο τους.

Στις 21:00 ακριβώς οι τέσσερις μονομάχοι παίρνουν θέση απέναντι απ’ τον συντονιστή Γιομπαζολιά. Ο Μάκης κάθεται στην ευθεία της Φώφης και βλέποντας την μέσα στο άσπρο ταγέρ με την τσάκιση ξεροκαταπίνει όπως ο αστυνομικός στο «Βασικό Ένστικτο», όταν ανέκρινε την Σάρον Στόουν.

Ο Μάκης, σκουπίζει τον ιδρώτα από το τίμιο μέτωπό του ενώ ο floor manager του «Ε» μετράει αντίστροφα: «3 Ιαλουρέν, 2, 1, πάμε…».

Ο Γιομπαζολιάς καλωσορίζει το πολυπληθές κοινό του στο «Ντιμπέιτ της ΝΔ -The women Edition» και περνάει αμέσως στην πρώτη ερώτηση προς την Όλγα Κεφαλογιάννη:

Γ.: Είστε γλυκύτατη και άξια πολιτικός.

Κ.: Σας ευχαριστώ πολύ!

Γ.: Πώς αισθάνεστε που ένα ολόκληρο νοσοκομείο πήρε το όνομά σας;

Κ.: Ορίστε;

Γ.: Λέω, πώς αισθάνεστε που ένα ολόκληρο νοσοκομείο πήρε το όνομά σας;

Κ.: Μα δεν έχει πάρει το όνομά μου κανένα νοσοκομείο…

Γ.: Δεν χρειάζεται να είστε τόσο σεμνή…

Κ.: Δεν είμαι σεμνή κύριε Γιομπαζολιά, την αλήθεια λέω. Ξέρετε εσείς κανένα νοσοκομείο που να λέγεται «Κεφαλογιάννη»;

Γ.: Ελάτε τώρα κυρία Γεννηματά μου, μην αρνείστε την πραγματικότητα…

Κ.: Μα δεν είμαι η κυρία Γεννηματά…

Γ.: Κανείς δεν τέλειος σ’ αυτή τη ζωή…

Με την τηλεθέαση να αγγίζει το 35% στο πρώτο τέταρτο ο Μάκης ο Γιομπαζολιάς περνάει στην επόμενη ερώτηση, στην Έλενα Ράπτη.

Γ.: Σας παρακολουθώ χρόνια και θέλω πραγματικά να σας συγχαρώ για το πολύπλευρο έργο σας στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης

Ρ.: Σας ευχαριστώ, αλλά τα παραλέτε…

Γ.: Καθόλου. Αυτή η ακτινοβολία και η λάμψη σας, έκανε τους ψηφοφόρους να επιλέξουν εσάς το 2002…

Ρ.: Τι εννοείτε;

Γ.: Μην κάνεις ότι δεν θυμάσαι κουτό κορίτσι. Για την νίκη επί του Γιάννη Τζανετάκου στις νομαρχιακές του 2002 λέω μικρό μου χρυσάνθεμο…

Ρ.: Μα εγώ δεν…

Γ.: Σσσστ! Μην μιλάς. Άσε τα βλέμματα μας να τα πουν όλα βασανάκι μου (κλείνει το μάτι σαν Ρακιντζής)

Ρ.: Μα… μάλιστα…

Γ.: Γίναμε!

Οι 13 τελευταίοι τηλεθεατές που είχαν μείνει να παρακολουθούν το ντιμπέιτ στην ΕΡΤ (κάτι συγγενείς του Μεϊμαράκη) συντονίστηκαν και αυτοί στο «Ε» για τη μητέρα των μαχών. Ο Μάκης έκανε την επόμενη ερώτησή του στην Άννα Καραμανλή.

Γ.: Επώνυμο βαρύ…

Κ.: Όντως!

Γ.: Βαρύ σαν ιστορία…

Κ.: Δεν έχετε άδικο…

Γ.: Σας τα έχει πει και άλλος αυτά;

Κ.: Ο Πουρουπουπού στην «Αθλητική Κυριακή».

Γ.: Έτσι, μιλήστε μου πρόστυχα κυρία Γεννηματά…

Κ.: Η Καραμανλή είμαι…

Γ.: Και ‘γω ο Καλαμάρης του Μπομπ Σφουγγαράκη.

Κ.: Κύριε Γιομπαζολιά είστε καλά;

Γ.: «Μη λες αυτό που ζούμε πως δε τελειώνει δεν θα `σαι για πάντα εδώ. Κράτα με λίγο ακόμα φωτιά στο σώμα και ζάλη στο μυαλό μου».

Κ.: Κοέλιο;

Γ.: Πάολα.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Μάκης ο Γιομπαζολιάς παίρνει την Φώφη αγκαλιά (και κλίση 72 μοιρών -τον λύγισε η ισχιαλγία) και με τη βοήθεια ενός γερανού και δυο ρυμουλκών την πηγαίνει στο πλατό του Μένιου Φουρθιώτη για να πιουν δυο ποτήρια Μπιο-κολλαγόνο υπό το φως των προβολέων. Η Φώφη, γοητευμένη από τις κινήσεις του Γιομπαζολιά λέει το μεγάλο «ναι» και δέχεται να τον συνοδεύσει στον χορό της τάξης του στην Μπαρμπαρέλα. Habemus Giobazoliam!

The post Δεύτερο ντιμπέιτ στη ΝΔ: Κεφαλογιάννη, Ράπτη, Καραμανλή με Μάκη Γιομπαζολιά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα