Είπε το «ναι» ο Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ και υπογράφει για τρία χρόνια!

Ο άνθρωπος που ευθύνεται για τους δύο από τους τέσσερις χαμένους τίτλους της Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα τα τελευταία 11 χρόνια είναι αυτός που θα προσπαθήσει να επαναφέρει τη Λίβερπουλ στο θρόνο του αγγλικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά από το 1990!

Και αν φέτος κάτι τέτοιο μοιάζει αδύνατο, λόγω ανεπαρκούς ρόστερ, ο πολύς Γιούργκεν Κλοπ θα έχει άλλα δύο χρόνια στη διάθεση του για να το προσπαθήσει, καθώς το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τους «Κόκκινους» θα είναι τριετές. Διότι δεν μπορεί να είναι άλλος ο στόχος ενός εκ των ικανότερων τεχνικών

της Ευρώπης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον πιο ένδοξο βρετανικό σύλλογο και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα την Παρασκευή.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να γίνει ο Κλοπ και επίσημα ο 21ος προπονητής στην ιστορία της Λίβερπουλ και τα αγγλικά Μ.Μ.Ε δημοσίευσαν ήδη τα προσωπικά ρεκόρ του κόντρα στους Ζοσέ Μουρίνιο, Μάνουελ Πελεγκρίνι, Αρσέν Βενγκέρ και Λουίς Φαν Χάαλ! Μόνο απέναντι στον Αλσατό υπολείπεται (2-1-3), με τον Ολλανδό είναι στα ίσια (2-0-2) και τους Μουρίνιο (2-1-1), Πελεγκρίνι (1-1-0) τους έχει από κάτω, έστω και αν τον Πορτογάλο τον αντιμετώπισε και τις τέσσερις φορές όταν εκείνος ήταν στη Ρεάλ.

Ο 48χρονος τεχνικός ανέλαβε το 2008 την ανυπόληπτη τότε (λόγω του οικονομικού «κραχ» που είχε προηγηθεί) Ντόρτμουντ και με πενιχρό, για πρωταθλητισμό, μπάτζετ τη μετέτρεψε σε χρόνο – ρεκόρ στην κορυφαία γερμανική ομάδα, κατακτώντας μαζί της δύο πρωταθλήματα (2011, 2012). Το 2013 η Μπορούσια έφτασε ένα βήμα από την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας με 2-1 στον τελικό του Γουέμπλεϊ από την Μπάγερν, την οποία είχε διασύρει (5-2) ένα χρόνο πριν στον τελικό του κυπέλλου, για το πρώτο νταπλ της ιστορίας της.

Ο Κλοπ, ο οποίος ξέρει κάθε φράση από το «You ‘ll never walk alone», θα είναι πλέον ο άνθρωπος για τον οποίο θα τραγουδάει το… Κοπ. Και οι οπαδοί της Λίβερπουλ μπορεί και να «ενσωματώσουν» το όνομα του στο δημοφιλέστερο ποδοσφαιρικό «εμβατήριο» του κόσμου αν καταφέρει να οδηγήσει το σύλλογο ξανά στη γη της επαγγελίας...

The post Είπε το «ναι» ο Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ και υπογράφει για τρία χρόνια! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα