Δαρίβας: Τα ξέρω όλα για τον Ασλάνη, θα βγάλω dvd που θα τους βάλει όλους φυλακή

Το γνωστό μοντέλο Σάκης Δαρίβας, κρατούμενος πλέον στις φυλακές Διαβατών και συγκρατούμενος στο ίδιο κελί με τον πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο λύνει την σιωπή του για τον Μιχάλη Ασλάνη.

Το πρώην μοντέλο που σάρωνε στις πασαρέλες

της ανδρικής μόδας, είναι αυτός που είχε εντοπίσει το πτώμα του Τίμη Παρίση στο διαμέρισμά του στην οδό Πατησίων πρίν μερικά χρόνια.

Λίγο καιρό πριν, είχε αποχωρήσει από το ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη όπου και δούλευε για να δουλέψει στο πλευρό του αιώνιου «αντιπάλου» του στην εγχώρια μόδα, Τίμη Παρίση.

Μιλώντας στην σημερινή Espresso ο κ. Δαρίβας αποκαλύπτει ότι «αυτοί που τον έκλεψαν και τον εξαπάτησαν τον Ασλάνη, αυτοί οι ίδιοι τον πήραν στον λαιμό τους».

«Είναι οι ηθικοί αυτουργοί της αυτοκτονίας του», δηλώνει αγανακτισμένο το πρώην μοντέλο. «Και μετά υπάρχουν και οι δήθεν φίλοι, πολλοί από τους οποίους δήλωναν συγκλονισμένοι από τον θάνατό του και έδιναν συνεντεύξεις. Μεταξύ αυτών κάποιος που δήλωνε κολλητός του, ήθελε μονάχα να τα «αρπάξει» και να σηκωθεί να φύγει.

Όμως ο κρατούμενος κ. Δαρίβας, αναφέρει, ότι «όταν αποφυλακιστώ θα βάλω πολλούς φυλακή».

Προσθέτει μάλιστα, συγκλονίζοντας με την ευθύτητά του. «Ηθοποιούς και άλλους που τον έφτασαν σε αυτό το σημείο. Υπάρχει ένα στικάκι. Το έχει φίλος. Με βίντεο από τη Μύκονο. Τότε που κάποιοι - ποτέ ο Μιχάλης, ο οποίος ήταν από τους λίγους καθαρούς στον χώρο- τραβούσαν κοκαϊνη. Τότε τραβούσαν γιατί ήταν όλοι μεθυσμένοι. Κάποιοι από αυτούς ήταν στην κηδεία του Μιχάλη και το έπαιζαν τεθλιμμένοι και παρηγορητές. Αυτοί που ρουφούσαν την κόκα μέσα από την πιατέλα».

«Αυτοί ήταν οι υποκριτές. Ο Μιχάλης ήταν πάντα ένα θύμα», συμπληρώνει συγκλονισμένος ο κ.Δαρίβας.

«Ο Μιχάλης ήταν ένας πολύ ζωντανός άνθρωπος. Θα δημοσιοποιηθεί υλικό με DVD που θα τους κάνω να τρέχουν τους υποκριτές που δεν μπόρεσαν να μαζέψουν λίγα χρήματα ο καθένας για να βοηθήσουν τον άνθρωπο που τους είχε ευεργετήσει. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος που άφησαν έναν άνθρωπο να αυτοκτονήσει αβοήθητος. Μαζί τους και κάποια γνωστά μοντέλα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς με τα καμώματά τους τη Δικαιοσύνη και τη showbiz. Θα τους βγάλω όλους στη φόρα και θα τους ξεφτιλίσω...!», έκλεισε το πρώην μοντέλο, σοκάροντας με τις αποκαλύψεις του την κοινή γνώμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα