«Χρυσωρυχείο» η Κάρα Ντελεβίν! Δείτε πόσα χρήματα βγάζει ετησίως

Από τις τάσεις αυτοκτονίας και το έντονο στρες στις αρχές της καριέρας της η Κάρα Ντελεβίν που σήμερα είναι μόλις 23 ετών έχει καταφέρει να ξεπεράσει την ανασφάλεια της βγάζοντας χρήματα που θα μπορούσαν και να χαρακτηριστούν και μυθικό ποσό.

Η καλλονή έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει φήμη, δόξα αλλά και να μετατρέψει το λογαριασμό της σε χρυσωρυχείο!

Η όμορφη Κάρα όπως αναφέρει η βρετανική Telegraph στην φορολογική δήλωση που έκανε το 2014 για την εταιρεία

της «Cara&Co», δήλωσε κέρδη για την περσινή χρονιά που ξεπερνούν τα 3,1 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή 4,3 εκατιμμύρια ευρώ πετυχαίνοντας αύξηση 360% σε σύγκριση με τα έσοδα της το 2013.

Σύμφωνα πάντα με την Telegraph το γνωστό μοντέλο ως μοναδική μέτοχος της εταιρείας της, έχει έσοδα αυτή τη στιγμή που αγγίζουν τα 4 εκατομμύρια λίρες!

Το όμορφο μοντέλο που έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις διεθνείς πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους Οίκους όπως οι Chanel, Burberry, Topshop και Mulberry, πρέπει να βγάζει σύμφωνα με γρήγορους υπολογισμούς που προκύπτουν από την φορολογική της δήλωση 8,500 χιλιάδες λίρες την ημέρα, ενώ πέρα από τη μόδα φαίνεται πως φλερτάρει και με την υποκριτική.

Πηγή: ToraTora.gr

The post «Χρυσωρυχείο» η Κάρα Ντελεβίν! Δείτε πόσα χρήματα βγάζει ετησίως appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα