Χρυσαυγίτης υπό την προστασία της ΕΛΑΣ πετούσε πέτρες σε διαδηλωτές στο Κερατσίνι [εικόνες&βίντεο]

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσον αφορά τις περίεργες συνεργασίες μελών της Χρυσής Αυγής με τα ΕΚΑΜ (Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα) ιδιαίτερα μετά την εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια για έρευνες, ώστε να εντοπισθούν αστυνομικοί που ενδεχομένως να εμπλέκονται στις εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής.

Το

σημερινό δημοσίευμα του Έθνους με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τα επεισόδια στο Κερατσίνι αποδεικνύει ότι μεταξύ αυτών που πετάνε πέτρες στους αριστερούς διαδηλωτές ήταν ο άνδρας με τον οποίο φωτογραφιζόταν ο Ρουπακιάς στην κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής στον ποταμό Νέδα.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Το άτομο αυτό ξεχωρίζει στις εικόνες και το βίντεο και είναι αυτό που φορά ένα κόκκινο αμάνικο μπλουζάκι.

Ο ίδιος καθώς και μερικοί ακόμα Χρυσαυγίτες όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από το βίντεο βρίσκονται πίσω από της διμοιρία των ΜΑΤ και προστατευμένοι από αυτήν, εκτοξεύουν πέτρες προς τους διαδηλωτές.

Στα πλαίσια των ερευνών που συνεχίζονται από πλευράς υπουργείου έχουν ήδη μετακινηθεί από τις θέσεις τους Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ και επικεφαλής διευθύνσεων, ανάμεσα στους οποίους και ο επικεφαλής της διμοιρίας της Υ.Α.Τ. στο Κερατσίνι, τα μέλη της οποίας φέρονται σύμφωνα με φωτογραφίες και καταγγελίες να βρέθηκαν δίπλα σε άτομα, τα οποία πετούσαν πέτρες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της 18/9/2013, χωρίς να τα παρεμποδίζουν και να τα συλλαμβάνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα