Ρουπακιάς: Εγώ θα δίνω τέλος σε ότι αρχίζει η Χρυσή Αυγή – Πρώην μέλος σπάει την ομερτά [βίντεο]

Πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής σπάει την ομερτά και αποκαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για την ημέρα της δολοφονίας, τα τάγματα εφόδου και τον Γιώργο Ρουπακιά.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις, καθώς το πρώην μέλος της Χ.Α. αποκαλύπτει για τον Ρουπακιά ότι ήταν στους «μισθοφόρους» σε αντίθεση με τον ίδιο που ήταν απλός φαντάρος όπως δηλώνει.

«Τον Ρουπακιά τον είχα δεί πολλές φορές, σε πολλές συνεδριάσεις, σε πολλές εκδρομές..». Ο Ρουπακιάς πάντα ήταν μπροστά.

«Ο

Ρουπακιάς λόγω γνωριμιών ήταν στο πενταμελές της τοπικής οργάνωσης. Είχε μπεί χωρίς να περάσει από τις εξετάσεις», ανέφερε.

«Ο Ρουπακιάς πάντα ήθελε να φαίνεται μπροστά. Εγώ θα υποστηρίζω τα πάντα, εγώ είμαι πάνω απ' όλα και εγώ θα δίνω τέλος σε ότι ξεκινάει η Χρυσή Αυγή, δήλωνε» όπως αποκαλύπτει το πρώην μέλος.

Ερωτηθείς από την δημοσιογράφο του Alpha στην αποκλειστική συνέντευξη αν ήταν στόχος ο 34χρονος, απαντά αποστομωτικά ότι «Γνώριζα από την αρχή ότι ο Φύσσας ήταν στόχος, αυτά τα είχαμε συζητήσει στην τοπική».

Τέλος, συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις όσον αφορά την τον λόγο που εντάχθηκε το ίδιο το μέλος στους κόλπους της Χρυσής Αυγής. Όπως δηλώνει τον οδήγησε αρχικά η ανεργία, καθώς η Χρυσή Αυγή είχε υποσχεθεί δουλειές σε όλους» ενώ συμπληρώνει πολλά στοιχεία για την στρατιωτική εκπαίδευση που τους παρείχαν καθώς και για τον λόγο που το έκαναν αυτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα